Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skace mi obraz u lcd monitoru

Od: lucie7777* odpovědí: 9 změna:

ahoj prosim poradi mi nekdo co mam delat skace mi obraz u lcd monitoru a porad mi tam skace automaticke nasteveni?ten obraz se jakoby klepe diky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rohlaj*
hodnocení

2x

Mě se něco podobného stalo, když jsem měl zadní stranu monitoru příliš blízko elektrické zásuvce (asi 20 centimetrů).

lucie7777*
hodnocení

aha tak to ja ji zkusim soupnou dal a uvidime co to udela dekuji

doplněno 05.10.13 08:14:

tak sem to suopla a super diky moc za radu :)

lucie7777*
hodnocení

chvilito bylo dobry aleobcasto zlobi taksem ho soupla na druhy konec stolu kdeneni zasuvka a porad mi to blbne askacemi tam to okynko tomenejvicrozcilujeprosim poradte neco

ben®

Dobrý den, pokud Vám pomohla předchozí rada, tak se nyní zřejmě kříží, dotýkají nebo jsou blízko sebe kabely od monitoru a nějaký kabel, kde je 220 V - dochází k rušení. Zkuste si "poštelovat" ty kabely nebo zkusit lepší (a dobře stíněný) kabel k monitoru. Jaké okénko vyskakuje, ale netuším.

Je v něm nějaký text a jaký? Zdravím!

doplněno 09.10.13 09:40:

Poznáte, jestli je to okénko od nastavení monitoru nebo je to hlášení od Windows? Zkuste se podívat do manuálu k monitoru - na něm budou tlačítka a v nastavení monitoru "něco" změnit nebo zrušit. A to okénko vyskočí po zapnutí monitoru nebo až po naběhnutí Windows? A jde odklepnout a zrušit?

doplněno 09.10.13 09:56:

Okénko bliká a po naběhnutí Windows se vypne? Zkuste si ve Windows / Start / Nastavení / Ovládací panely / Zobrazení / Nastavení / Upřesnit vybrat správný monitor a pak i Rozlišení obrazovky. Jinak viz manuál k tomu monitoru a "poštelovat".

lucie7777*
hodnocení

skacemi tam okenko automaticke nastaveni

doplněno 09.10.13 09:26:

tak sem to udelala kabely se nekrizi nic u toho neni pouze podnima tedka vedou trubky od topeni a poradmi to skace a mam tam jeste kabel od klavesy a od mysi

lucie7777*
hodnocení

je to od monitoru skousela sem to zrusit ale bohuzel to asi nejde nebo nevim jak

jakmile semi zapnenet tak semmi to tam pokazde ukaze a skace to bohuzel to okenko nejde zavrit blika to tam

rohlaj*

Bylo by dobré uvést, co se v tom okýnku píše. Pokud je to od monitoru, mohl by to být auto adjustment. Mohlo by to být špatné připojení kabelu mezi počítačem a monitorem. Máte utažené šroubky u konektorů.

lucie7777*
hodnocení

to je presne ono co mi tam skace (auto adjusment) alesroubky mam dost utazene nekdy to skacea pak to zas prestane a pak znova

doplněno 09.10.13 19:17:

auto adjusting...

lucie7777*
hodnocení

ok zkusim to ale tedto zase samo prestalo tak to fakt nechapu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]