Nejste přihlášen/a.
ahoj prosim poradi mi nekdo co mam delat skace mi obraz u lcd monitoru a porad mi tam skace automaticke nasteveni?ten obraz se jakoby klepe diky za rady
Mě se něco podobného stalo, když jsem měl zadní stranu monitoru příliš blízko elektrické zásuvce (asi 20 centimetrů).
aha tak to ja ji zkusim soupnou dal a uvidime co to udela dekuji
doplněno 05.10.13 08:14: tak sem to suopla a super diky moc za radu
chvilito bylo dobry aleobcasto zlobi taksem ho soupla na druhy konec stolu kdeneni zasuvka a porad mi to blbne askacemi tam to okynko tomenejvicrozcilujeprosim poradte neco
Dobrý den, pokud Vám pomohla předchozí rada, tak se nyní zřejmě kříží, dotýkají nebo jsou blízko sebe kabely od monitoru a nějaký kabel, kde je 220 V - dochází k rušení. Zkuste si "poštelovat" ty kabely nebo zkusit lepší (a dobře stíněný) kabel k monitoru. Jaké okénko vyskakuje, ale netuším.
Je v něm nějaký text a jaký? Zdravím!
doplněno 09.10.13 09:40:Poznáte, jestli je to okénko od nastavení monitoru nebo je to hlášení od Windows? Zkuste se podívat do manuálu k monitoru - na něm budou tlačítka a v nastavení monitoru "něco" změnit nebo zrušit. A to okénko vyskočí po zapnutí monitoru nebo až po naběhnutí Windows? A jde odklepnout a zrušit?
doplněno 09.10.13 09:56:Okénko bliká a po naběhnutí Windows se vypne? Zkuste si ve Windows / Start / Nastavení / Ovládací panely / Zobrazení / Nastavení / Upřesnit vybrat správný monitor a pak i Rozlišení obrazovky. Jinak viz manuál k tomu monitoru a "poštelovat".
skacemi tam okenko automaticke nastaveni
doplněno 09.10.13 09:26:tak sem to udelala kabely se nekrizi nic u toho neni pouze podnima tedka vedou trubky od topeni a poradmi to skace a mam tam jeste kabel od klavesy a od mysi
je to od monitoru skousela sem to zrusit ale bohuzel to asi nejde nebo nevim jak
jakmile semi zapnenet tak semmi to tam pokazde ukaze a skace to bohuzel to okenko nejde zavrit blika to tam
Bylo by dobré uvést, co se v tom okýnku píše. Pokud je to od monitoru, mohl by to být auto adjustment. Mohlo by to být špatné připojení kabelu mezi počítačem a monitorem. Máte utažené šroubky u konektorů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.