Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Často navštěvované stránky - náhledy

Od: gamapolis* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám prosbu.Když ve Firefoxu kliknu na znaménko + k otevření nového panelu,mám to nastavené tak,že se tam ukáže 9.12 nebo i více náhledů na často navštěvované stranky.Já tam mám 12.A jde mi o dvě věci.Mohu si tam sám nějak přidat svojí nějakou stránku nebo si to dělá Firefox sám?A druhá věc:některé náhledy jsou pěkné a poznám je hned podle vzhledu-je to vlastně ta stránka kterou hledám akorát malá.Ale některé náhledy jsou zcela bílé,bez obrázku, jen je dole adresa ,např.Bontonland cz.Přikládám ofocenou stránku a děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

obecně - kliknete pravým tlačítkem na volnou plochu kolem stávající nabídky rychlých přístupů a dostanete se do nastavení. Kliknete pravým tlačítkem na jednu z nich - dostanete na nastavení této jedné - smazat/upravit. Myslím, že to ve všech prohlížečích funguje stejně. FF nemám. :)

hodnocení

0x

Pro tyto účely bych doporučil rozšíření SpeedDial - podobný bzhled, ale mnohem větší možnosti nastavení.

hodnocení

0x

Přidat jde stránky jednoduše přetažením stránky ze záložek. Zde návod od Firefoxu i s obrázkama.

Co se týká obrázku náhledu, tam si myslím že to nastavit nepůjde. Náhled se vytváří automaticky a taky aktuálně, takže nejde nastavit stálý obrázek, to by už nebyl náhled.

Jestli je to bílá stránka nebo opravdu náhled nejspíš záleží na nastavení samotné stránky. Tak dalece do toho nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]