Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Hledám nějaký levný notebook pro sestru. Bude ho využívat převážně na internet, filmy a pár her (Skyrim, Metin2, WoW..). Chtěl jsem jí dát svůj notebook, který jsem koupil před rokem za 8tisíc a všechny tyto hry zvládá vcelku dobře, ale už se někdy nechce ani zapnout a vůbec nereaguje na žádnou baterku, takže je v podstatě na nic. Notebook by měl být co nejlevnější, tak do sedmi tisíc. Nemusí být nový. Měl by splňovat to, co můj nynější notebook, tedy -
- 2,2ghz, dvoujádrový procesor
- 2-4gb RAM
- Grafiku podobnou té mojí, Ati radeon hd3650
- Harddisk stačí 80gb
- Menší rozlišení a 14-15,6
- Wifi
To jsou její požadavky. Opravdu stačí toto, potože víc by ani nevyužila, když nehraje nijak náročné hry.
Děkuji za každou radu!
Dobrý den, pokud by NTB nemusel být nový, tak se dá za slušnou cenu vybrat repasovaný. Já mám HP z obchodu viz odkaz a běží bez problémů už třetím rokem (tedy, jenom baterie slábne). NTB měl novou obrazovku, klávesnici + touchpad, mechaniku, HDD a baterii. Záruka byla, tuším, asi 6 měsíců.
Podívejte se tam a možná si vyberete. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.