Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný notebook

Od: kenseiarrs* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.
Hledám nějaký levný notebook pro sestru. Bude ho využívat převážně na internet, filmy a pár her (Skyrim, Metin2, WoW..). Chtěl jsem jí dát svůj notebook, který jsem koupil před rokem za 8tisíc a všechny tyto hry zvládá vcelku dobře, ale už se někdy nechce ani zapnout a vůbec nereaguje na žádnou baterku, takže je v podstatě na nic. Notebook by měl být co nejlevnější, tak do sedmi tisíc. Nemusí být nový. Měl by splňovat to, co můj nynější notebook, tedy -
- 2,2ghz, dvoujádrový procesor
- 2-4gb RAM
- Grafiku podobnou té mojí, Ati radeon hd3650
- Harddisk stačí 80gb
- Menší rozlišení a 14-15,6
- Wifi
To jsou její požadavky. Opravdu stačí toto, potože víc by ani nevyužila, když nehraje nijak náročné hry.
Děkuji za každou radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

RAM 4 GB, HDD 80 GB - to by stačilo jen na XP nebo Linux. U Wiin 7, 8 valnou část zaplní systém po aktualizacích. HDD berte min 350 GB.

praivo*
Mám W7 s 3 GB a žádný problém.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud by NTB nemusel být nový, tak se dá za slušnou cenu vybrat repasovaný. Já mám HP z obchodu viz odkaz a běží bez problémů už třetím rokem (tedy, jenom baterie slábne). NTB měl novou obrazovku, klávesnici + touchpad, mechaniku, HDD a baterii. Záruka byla, tuším, asi 6 měsíců.

Podívejte se tam a možná si vyberete. Zdravím!

gigacomputer.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]