Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Framework - odinstalace

Od: aloisb® odpovědí: 5 změna:

Mám nainstalováno několik verzí Micrisoft Net Framework . verzí 2 to začíná a verzí 4 končí. Zabírá to docela dost místa na disku. Mohl bych ty nižší varze odinstalovat a nechat jen tu nejvyšší?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rohlaj*
hodnocení

3x

Podle mě ne. Framework 1 až 4 nejsou verze, ale knihovny objektů potřebných pro různé windowsovské aplikace. To je stejné, jako když mám encyklopedii díl 1 až 4. Taky nemohu ty předchozí díly prodat, protože čtvrtý díl je prostě neobsahuje.

hodnocení

Díky, tak to nechám být.

hodnocení

2x

je to jak říká rohlaj, verze 4 neobsahuje všechny předchozí, není to "update", ale další knihovny. Některý program vyžaduje např. verzi 2, některý 4.

jetotak

Potvrzuji vaše slova, kdysi jsem s tím experimentoval.

Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Měl jsem kdysi úplně stejný nápad navíc podpořený tím že jsem vygooglil že framework je nějaké vývojářské prostředí které ke svému chodu počítač potřebuje prakticky akorát když má ve hrách spouštět vložená videa. Smazal jsem to natvrdo a světe div se . . on to systém čas od času vyžadoval i u normálních programů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]