Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr tabletu

Od: jijina® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit jaký tablet si vybrat. Využívala bych ho pouze mimo domov k připojení na internet, sledovat filmy a hrát hry nepotřebuji. Moc investovat nechci, ale aby zase nepatřil mezi ty nejhorší. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ujasněte si,jakou velikost displeje potřebujete,dále musí mít přístroj 3G pro připojení k internetu.

S těmito dvěma požadavky navštivte větší elektro a z těch cca pěti kusů na výběr už se rozhodněte podle barvy,vzhledu apod.

hodnocení

děkuji za odpověď

kralicek55
hodnocení

0x
Ahoj! Poradím ti Acer Iconia Tab W3, který mi poradil můj kamarád a je za slušnou cenu. Kupoval jsem ho na Alza.cz alza.cz/...

Tablet,který je v odkazu výše,nemá 3G,takže tazatelka se s ním k internetu nemusí všude připojit.

Nelze předpokládat,že se bude celou dobu vyskytovat v oblasti příjmu WiFi.

Tenhle tablet nebrat

jakoola*
hodnocení

0x

Ja jsem si koupila tenhle a můžu říct,že to dotykové pero je bomba.

sunnysoft.cz/...

doplněno 06.10.13 11:56:

pro Zajda 888 - A já myslím , že tazatelka se ptá na typy tabletů , než vyrazí do obchodu . Tenhle Samsung se dá koupit i s 3G , ovšem je to o jiných penězích . Zdravím

Jenže tazatelku zajímá,co si má koupit ona.A to,co tady doporučujete Vy,opět nemá 3G,takže místo k internetu se s tím spíš připojí k vodovodnímu potrubí.Ale to dotykové pero,to je fakt bomba...

To jste ovšem měla uvést,že lze koupit i stejný model s 3G. Takhle se na to mohla tazatelka upnout,nevšimnout si,že tenhle model nemá 3G a pak skutečně jít hledat to vodovodní potrubí.

Pokud jste jí chtěla pomoci konkrétněji než já v prvním příspěvku,měla jste si dát tu práci a najít jí odkazy na pár modelů s 3G.

Já ji nasměroval a finální rozhodnutí bude na ní,i podle ceny apod.

Není přínosné,když někdo shání siamskou kočku,napsat mu,že mám doma králíkárnu.

praivo*

Za 13 tisíc (cena verze s 3G) už se dá koupit celkem slušný notebook + 3G modul...

bruncvikcz
06.10.13 16:02
Souhlas :)

karolka
hodnocení

0x
Dobrý den s přítelem jsme si koupili tablet s klávesnicí Asus ViVo Tab. Je strašně dobrý protože je rychlý nezabírá místo a můžeme si ho vzít na cesty. A cena není zas tak hrozná. czc.cz/...
hodnocení

Děkuji za radu, ale tablet za 14 tisíc nechci. PC mám doma a sháním něco levnějšího pouze když budu mimo domov. Pěkný den :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]