Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit jaký tablet si vybrat. Využívala bych ho pouze mimo domov k připojení na internet, sledovat filmy a hrát hry nepotřebuji. Moc investovat nechci, ale aby zase nepatřil mezi ty nejhorší. Děkuji.
Ja jsem si koupila tenhle a můžu říct,že to dotykové pero je bomba.
doplněno 06.10.13 11:56:pro Zajda 888 - A já myslím , že tazatelka se ptá na typy tabletů , než vyrazí do obchodu . Tenhle Samsung se dá koupit i s 3G , ovšem je to o jiných penězích . Zdravím
Jenže tazatelku zajímá,co si má koupit ona.A to,co tady doporučujete Vy,opět nemá 3G,takže místo k internetu se s tím spíš připojí k vodovodnímu potrubí.Ale to dotykové pero,to je fakt bomba...
To jste ovšem měla uvést,že lze koupit i stejný model s 3G. Takhle se na to mohla tazatelka upnout,nevšimnout si,že tenhle model nemá 3G a pak skutečně jít hledat to vodovodní potrubí.
Pokud jste jí chtěla pomoci konkrétněji než já v prvním příspěvku,měla jste si dát tu práci a najít jí odkazy na pár modelů s 3G.
Já ji nasměroval a finální rozhodnutí bude na ní,i podle ceny apod.
Není přínosné,když někdo shání siamskou kočku,napsat mu,že mám doma králíkárnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.