Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na psaní při mluvení

Od: anonymous* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte jestli existuje nějaký program, do kterýho bych dejme tomu namluvila větu a ten program jí napsal do pc..? Tuhle se o tom bavili moji známý a teď jsem si na to vzpomněla, když jsem dostala za úkol opsat do pc ze sešitu asi 20 uplně popsaných stránek.. :/ nebo nějaký způsob jak to urychlit.. MOC DÍKY ZA ODPOVĚDI.. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Programy sice existují, ale nejsou moc přesné, takže se to pak stejně musí opravovat.

Nešlo by to prostě naskenovat?

anonymous*
hodnocení

Bohužel NE, píšu to z poznámek v sešitě, a musím to odevzdat učiteli .. :(

palenka*
hodnocení

0x

Pokud máte telefon s Androidem (4.1.1), tak zkuste převod řeči do textu. Běžně takto "píši"e-maily a pokud správně vyslovujete, tak chybovost je minimální. Převádí se to v nějakém cloudu a bez internetu není funkční... Akorát zatím nevím, jak psát tečky a čárky ve větách.

Pěkný den

doplněno 11.10.13 12:27:

starší článek o této funkcionalitě: mobil.idnes.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

100% program neexistuje, a už vůbec ne takový co zvládne češtinu.

Nejrychlejší bude sednout ke klávesnici a napsat to místo hledání způsobů jak se z toho vykroutit :)

hodnocení

0x

Nedávno jsem viděl vtelevizi, jak nějaká státní advokátní kancelář zkouší takový program, aby ušetřili za zapisovatelku. Zatím ale nic moc. Navíc by Vás určitě přišlo levněji si najmout někoho, komu to budete diktovat *smich*.

rv*
hodnocení

0x

Dobrý důvod, začít se učit psát na stroji. Jedná se o dovednost, která se hodí takřka každému.

pavelv*
hodnocení

0x

Zkuste se poptat mezi známejva zdali někdo nepíše rychle na pc a jen mu to pak nadiktovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]