Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokončitelná aktualizace Office 07

Od: bb* odpovědí: 4 změna:
Mam W XP a Office 2007. Posledni automaticka aktualizace Outlooku, Visia a Office se nezdarila, zapomnel jsem totiz pred instalaci vypnout Outllok a neklaplo to. Nyni me pri kazdem vypinani otravuje hlaska Vypnout a nainstalovat aktualizace (coz se nepodari) a naopak pri spusteni si to vetsinou ty aktualizace stahuje znova.
Predpokladam, ze jsou nekde ty aktualizace na mem PC uz ulozene, ale neco jim brani je nainstalovat spravne. Daji se nekde rucne smazat i s tim bugem a zkusit je stahnout znova a spravne nainstalovat?
Predesilam, ze v Pridat /odebrat programy se ty aktualizace nezobrazuji (proste jeste nejsou nainstalovane), PC mam vycistene asi 5ti reg cleanery. Nevim, nemuze-li tomu branit treba Avast ci Spyboot, ktere taky pouzivam.
Diky za Vase rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co třeba zkusit spustit instalaci Office a provést jejich opravu? Nebo rovnou je celé odinstalovat a zase nainstalovat. Jinak aktualizace, resp. informace k odinstalaci jsou v adresáři Windows a jednotlivých podadresářích např. s tímto názvem:
$NtUninstallKB896423$
bb*
hodnocení

Diky za rady. Oprava ani pridani jakekoliv soucasti Office nefunguji. Odinstalaci se branim jako cert krize. Musel bych urcite zalohovat postu (coz neni az takovy problem, ale cas to zabere, nastaveni Outlooku, makra v Officech (to jsem za 10 let nezjistil jak se dela+ settings Wordu atd)). Cili tomu se chci vyhnout. Nechapu proc jeste na tyto operace nema Microsoft davno uz nejakou utilitu (alespon o zadne poradne a jednoduse fungujici nevim).
V Uninstalerech ve windowsu se tusim ukladaji jen aktualizacni soubory Woken, kazdopadne to jsem smazal jako prvni. Krome toho jsem prolezl i celou Windows slozku a Documents a settings a nic zajimavyho jsem nenasel - krome tech stezenejch aktualizacnich souboru, ktery jsem vymazal. Stahli se znova, ale aktualizace neprobehla. Zas to nabizi pri vypinani aktualizaci, ktera nedopadne.
yurek*
Vždyť to Spider řekl. Udělejte OPRAVNOU instalaci (Repair).
bb*
hodnocení

Kdyby to šlo tak to udělám. Nefunguje.
Nicméně jsem zkusil přesunout soubory a adresáře z c:windowsinstaller a zdá se, že to pomohlo (možná to taky bylo něčím jiným, nevzpomenu si zda jsem v rámci toho neudělal ješte jinou operaci). Tím mimo jiné zmizely loga ikon nejen Office, ale třeba i Skypu apod. Tak jsem to přesunul zpět a zas naskočily (asi jsou uložené v tomto adresáři). Od té doby to však žádnou aktualizaci při vypnutí nenabízi, ale obávám se, že to možná nebude nabízet už ani žádnou další :).
Už to neřeším, mám na práci jiné věci než se babrat s nastavením PC. Kdyby někdo však věděl konkrétně, kam se ty předaktualizační info ukládají rád se poučím pro příště.
Díky všem za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]