Nejste přihlášen/a.
Zdravím,už celé dny se trápím s instalací win,přehodil jsem komponenty do nové skříně a formátoval HDD a chtěl nainstalovat nový win 7.
V biosu dám boot 1.cd 2.hdd,načte se cd win,nastavím oddily hdd a dám instal,začne to normálně kopírovat a rozbalovat,dojede to 100%,hned se odfafnkuje zeleně instalace komponentu a aktualizací a restartuje,potom to najede kde napíše instalační program spouští služby,chvíli to tak zůstane a pak restartuje.pak najede zase ten instalační program spouští služby
Jindy to restartovalo pořád do kola,a někdy to najíždelo vyskočilo modré okno kde něco vypisovalo a restartovalo.Zkoušíl jsem v Biosu najií nějaký AHCI mod,ale nic takoveho tam není.
MB je AS-Rock G31M-GS
Děkují za každou radu a pomoc už jsem v pasti.
Jinak win je OEM a zkoušl jsem asi i 3 jiné
Možná blbý dotaz, ale je mašina připojená k internetu? W7 si hned po instalaci stahují ovladače a aktualizace ...
To je velmi dobrý dotaz - mne to dělalo to samé, pak jsem se napojil na inet a instalace byla během chvilky hotová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.