Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Win 7,neustále restart

Od: tomik1986 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,už celé dny se trápím s instalací win,přehodil jsem komponenty do nové skříně a formátoval HDD a chtěl nainstalovat nový win 7.

V biosu dám boot 1.cd 2.hdd,načte se cd win,nastavím oddily hdd a dám instal,začne to normálně kopírovat a rozbalovat,dojede to 100%,hned se odfafnkuje zeleně instalace komponentu a aktualizací a restartuje,potom to najede kde napíše instalační program spouští služby,chvíli to tak zůstane a pak restartuje.pak najede zase ten instalační program spouští služby

Jindy to restartovalo pořád do kola,a někdy to najíždelo vyskočilo modré okno kde něco vypisovalo a restartovalo.Zkoušíl jsem v Biosu najií nějaký AHCI mod,ale nic takoveho tam není.

MB je AS-Rock G31M-GS

Děkují za každou radu a pomoc už jsem v pasti.

Jinak win je OEM a zkoušl jsem asi i 3 jiné

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Možná by nebylo od věci přečíst na tom modrým okně kod chyby. To by sakra moc pomohlo. Napsat, něco to vypisovalo je hezký, ale o ničem. Nikdo tady netuší co to vypisovalo a právě to co to psalo, z toho se dá určit co je špatně.

neo4440
hodnocení

0x

No pod restartu máš jít znova do biosu a nastavid bootovaání 1.hdd

tomik1986
hodnocení

Co v tom modrém okynku vypisovalo nevím,protože to skočilo na sekundu a pak se to restartovalo,a ted už nevyskakuje jen se pořád restartuje,načte se instalačni progrma spouští služby a po 3min.zase restart.

V Biosu jsem dal zpět boot z HDD,taky žádna změna

ladinpraha*

Seber mu DVD z mechaniky.

tomik1986
hodnocení

Disk odebrán,pořád nic.

fribble*
hodnocení

0x

Možná blbý dotaz, ale je mašina připojená k internetu? W7 si hned po instalaci stahují ovladače a aktualizace ...

bgmaniac*

To je velmi dobrý dotaz - mne to dělalo to samé, pak jsem se napojil na inet a instalace byla během chvilky hotová.

Nevím, možný je všechno, ale instaloval jsem sedmičky několikrát, pokaždý bez netu a nikdy s tím nebyl problém. Šlo to jako po másle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]