Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze chytat tv od UPC i bez přihlášení?

Od: astik odpovědí: 14 změna:

Je možné, že když máte net od UPC a "jen" kabel k TV (žádný set-tob-box), tak i když TV od nich neodebíráte, stejně ty základní kanály můžete chytnout? Díky za odpověď :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

To záleží na tom, jak je net přiveden. Já měl STB u jedné TV a některé programy šly i na ostatních TV bez STB. Ale já mám od nich všechno. Pro UPC dělá hodně externích firem a každá ty kabely tahá trošku jinak.

doplněno 05.10.13 13:20:

Matrix, vždyť to píšu - záleží na tom co, jak a čím máš přivedeno.

stirecek*
hodnocení

0x
Základní nekodovane programy jdou normálně.
matrix*

Taká by mě to zajímalo,jak to propojím s televizí?!Mám od UPC internet,ale nevím o možnosti přijímat základní programy.Propjit to přímo do televize nebo jak,prosím poraďte.Děkuji za radu.

stirecek*
Normálně natáhneš antenni kabel ze zásuvky do TV. Nic jiného není třeba, jen dvb-t tuner v tv.
matrix*

Díky za odpověď a stačí normální dvb-t tuner co mám k televizi?Je to Philips.A musím nějak propojit dráty co jsou v zásuvce na UPC,mám pocit ,že ten kabel je připojený jen na internet a pak tam jsu dvě zdířky.Jedna na TV a druhá Radio.A k nim žádné kabely nevedou.Předem díky za přínosnou odpověď.

stirecek*
Pokud máš TV s tunerem tak nic dalšího není třeba. Stačí jen ten koaxial a propojit s tv. výstup na rádio můžeš použít druhým kabelem třeba k domácímu kinu.
matrix*

Děkuji za odpověď,ale jak jsem psal ,tak mě jde o to jestli to funguje na normální set-top box. Děkuji za váš čas. :)

stirecek*

Půjde to i přes setobox, ale jak jsem psal, není třeba, pokud máte tuner v tv. Pak jen zbytečně žere elektriku -)

doplněno 07.10.13 15:36:

OPRAVA: digitální tuner není třeba, stačí analogový...

Ono to tak jednoduché není. Dotyčný by musel mít DVB-C a ne DVB-T jako se běžně používá

viz:

digizone.cz/...

matrix*

Ano to jsem si myslel, když mám obyčejný DVB-T, že to nemůže fungovat.Díky všem za odpověďi. :)

stirecek*

Mavericku i kdyby měl dvb c tuner, tak mu to nepůjde, poněvadž by musel mít buď samostatný setobox s KARTOU anebo pokud by měl dvb c tuner v tv, pak by potřeboval CI modul spárovaný s kartou. Pak by mu tv šla, ALE v obojím případě by se jednalo o placenou službu.

Pokud si platí jen internet a tv neplatí, bude přijímat NEKODOVANÉ programy pozemní cestou, tedy zdarma. Chytne české a některé slovenské v závislosti na umístění.

matrix*

Tak pánové,teď jsem to vyzkoušel a FUNGUJE TO ! Normálně jsem zapojil kolaxiál do zdířky TV a druhý konec do běžného DVB-T ,dal automatické ladění a mám 32 stanic ,včetně všech HD programů.Síla signálu 100% ,kvalitu signálu 100%.A 7 rádií. Jupí.*ua* *hej* *tanec*

stirecek*
Toto trvalo :) práce na tři minuty a ty to resis tři dny. Kolik platis za net? Ja mám základ za 249...
doplněno 08.10.13 21:17: Upc uz mam dlouho, ale jsou to darebáci, pořad zdrazuji . Mel jsem z akce klasik tv plus net za 299kc. Pak si vymysleli poplatek za setobox , za modem , navýšili služby a hned bylo 420. Pak jsem poslal výpověď a těsně před skončením mi volali, ze mi dají slevu,at zůstanu. Sleva byla 11kc, myslel jsem si, z si děla srandu... Nakonec jsem si nechal jen net,ale tím jak navýšili rychlost na 10 mega, cena činí 249kc. Jsem zvědavý od ledna...na střeše mám satelit,nezapojeny a wifi anténu s kabelem az domů, který jsem dřív využíval. Pokud mě naserou , Wi-fi mi připojí kdykoliv, stačí zavolat.
matrix*

Platím 446 Kč , rychlost 30Mbit/s.Sorry,že to trvalo 3 dny *smich*, ale nejdřív člověk musí zjistit, zda to vůbec funguje.Plno odpovědí bylo ,že ne ,tak jsem to nechal a ,až včera jsem to vyzkoušel ,dle tvé rady a funguje.Tisíceré díky za radu. :)

doplněno 08.10.13 00:34:

A jakou máš rychlost za těch 249 Kč?! . :) .Já mám UPC přes 3 roky .

doplněno 08.10.13 22:16:

No a já jsem jim volal týden před koncem smlouvy a tak mě dali slevu 90kč , jinak bych platil 520 Kč. Protože mě zvedli 10 Mbit/s na 30 Mbit/s a proto to takhle zdražili. Ale ono si člověk moc nevybere. První jsem měl WI-FI od O2 za 300kč a měl jsem FUP 500 Mb. To jsem vypatlal asi za týden a pak mě to jelo rychlostí asi 0.28 Kbit/ .To bylo šílené , jak jsem na vše čekal půl hodiny.To UPC aspoň vůbec nekolísá a je to stabilní.Čau zatím se měj,ať se ti v životě daří a ještě jednou díkec za radu. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]