Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o přečtení

Od: josefpepa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit s tímto probléme. Mám Outlook 2010. V pravidlech mám nastaveno, aby email od určitého odesilatele se přeposlal dál (asi na 30 adres) Jak a kde nastavit, abych u těchto emailů se mně vracelo potvrzení o doručení a přečtení. Pokud ručně zprávu přepošlu dál, potvrzení a doručení a přečtení mne dojde. Děkuji za radu Josef

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radil*
hodnocení

0x

V liště "nástroje" tlačítko "Možnosti" - karta "předvolby" - tlačítko "možnosti el.pošty" - talčítko "možnosti sledování", tam si to zaškrtáš dle svých představ.

Jen podotýkám, že pro ty dotyčné je to otravné a minimálně polovina z nich ti to stejně nepošle, protože před odesláním má většina lidí zaškrtlý dotaz na souhlas a ten pak už nikdo nedává - vlastní zkušenost z obou stran. Dřív jsem to tak míval, ale stejně mi to nechodilo. I já sám, když mi ta hláška vyskočí odpálkuju ne.

josefpepa
hodnocení

Toto je mi jasné. Mám to tak nastaveno. Vím, že to votravuje, ale potvrzení potřebuji.
V Možnostech mám vše nastaveno, vše mně funguýje, když pošlu email, když přepošlu email, atd.

Nefunguje to, když v Pravidlech mám nastaveno, aby email od ddd@ddd.cz se přeposlal např.: xxx@xxx.cz.
Já potřebuji toto potvrzení, že pan xxx obdržel email od pana ddd, když Pravilda mně tento email automaticky přepošlou.

Jak nastavit v Pravidlech, aby vyžadoval potrvzení. To jsem bohužel nenašel.

Josef

imbecilobijec

Na to zapomeňte, to by musel příjemce také používat Outlook. A ano, je to maximálně otravné.

josefpepa
hodnocení

Tady nejde o to, že to votravuje, je to blbost atd. to vím. Doma mám Thunderbird, Chrom a jiné, ale v práci se muzsím podřídit.
Jde mně o to jestli to lze nastavit tak jak jsem psal. Bohužel podnik mně nedá nic jiného než Outlook.
Budu muset vymyslet nějaký skript nebo ve VB makro, kterým obdržím potvrzení, že Pravidlo daný email odeslal.

Jinak díky,

Josef

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]