Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva monitory zmizení a z lišty

Od: bazim* odpovědí: 4 změna:

Zdravím chci se zeptat v případě, že mám dva monitory jde nějak nastavit když například spustim program.exe a přesunu ho na druhý monitor aby dole z lišty ten program nebyl? A objevil se tam zase až bych ho přesunul zpět na hlavní monitor?

Předem děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bazim*
hodnocení

Nikdo netuší jestli to jde?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak určitě tohle nejde a nemělo by to žádné opodstatnění. Občas se mi některý program otevře na druhém monitoru, který je zrovna vypnutý. Jak bych viděl, že je otevřený, kdyby nebyl na liště? A kde bych lovil program, který by se na druhém monitoru minimalizoval?

doplněno 05.10.13 12:54:

Lištu má Windows, ne monitor.

bazim*
hodnocení

Myslel jsem to tak, že by každý monitor měl svou vlastní lištu jakoby.

bazim*
hodnocení

Tak vyřešeno přesně to co jsem hledal umí program DisplayFusion kdyby někdo také chtěl :) nyní mám hlavní lištu na obou monitorech včetně jiného pozadí na každém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]