Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavirovaný notebook

Od: miserable* odpovědí: 6 změna:

Žádám vás o pomoc, protože počítačům skoro nerozumím a nevím, co mám dělat. Mám antivir AVAST a teď jsem udělala takovou tu kontrolu počítače a vyšlo mi, že bylo nalezeno 17 infikovaných objektů. Ale nikde není napsaný, které ty soubory jsou infikované. Jak je mám odstranit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x
Na 100% to tam někde je jinak by byl antivirus k ničemu. Jeslí nevíš is jak postupovat tak si v nastaveni nastav, aby se viry odstraňovali automaticky po nálezu "najdeš to v nastavení" A testování také nemusíš spouštět znovu najdeš to v nálezech toho a toho štítu odkud se to dá odstranit. Také si zkontroluj virový trezor je možné, že jsi je odstranil. Jinak používám AVG soudím podle něho Avast jsem také používal, ale do PC se mi i tak dostal virus, který nešel odstranit jinak než formátováním disku. Tím neříkám, že je AVG lepší nejlepší je asi eset, ale ten není zadarmo .)

fribble*
hodnocení

0x

Spusťte si na notebooku eset.com/... , ten nejen mašinku zkontroluje, ale nalezené hrozby hned odstraní. Pak bych odinstaloval Avast a místo něj nainstaloval Comodo Internet Security Premium, je free, česky, obsahuje firewall, antivirus i antispyware v jednom. Používám několik let a nedám na něj dopustit.

doplněno 04.10.13 10:59:

To levai - ale tím vyčistí jen spyware, příp. malware, ale ne případný virus.

praivo*

malware = MALicious softWARE = spyware, viry, trojani, rootkity atd. Ale jinak souhlasím, Spybot moc nevyřeší.

levai*
hodnocení

0x

Dopuručuju ti naistaluj si program Spybot-search & destroy,počítač uveď do nouzovýho režimu a pročisti počítač.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Hodte infikované soubory do truhly a navštivte forum viry.cz.tam vložte dle návodu log z rsit a borci Vám pomůžou s havětí v pc.Buďte v klidu,nic se neděje.

praivo*
hodnocení

0x

Podívej se to Truhly, asi skončily tam. Určitě je tam nějaké tlačítko na zobrazení detailů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]