Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je možné na jednom počítači nainstalovat plnou verzi Microsoft office a ještě k tomu runtime? (bohužel vyšší verze)
Díky za odpověď a stálé zdraví přeju.
Runtime je prosím zkompilovaný zdrojový kód takže se pustí exe soubor a uživatel nemusí vlastnit licenci accessu. Pokud ji vlastní vystačí si se soubory mda či mdb
doplněno 02.10.13 19:52:A runtime není v balíku Office Proffesional.
doplněno 02.10.13 19:53:A runtime není v balíku Office Proffesional.
Runtime je v podstate ta vykonna cast programu, ktera se stara o vlastni vypocet/zpracovani/zobrazeni nebo co je hlavni podstatou toho programu od nehoz je ten runtime odvozen. Runtimu tedy chybi to ovladaci prostredi, tvurci prostredi a vsechny dalsi funkce, ktera obsahuje ten hlavni program a ktere umoznuje ta data vubec vytvorit. Runtime jen takto vytvoreni data jen spusti.
JRE = Java
Dobrý den.
Děkuji za odpovědi . Obávám se že "C je správně" - neboli různé PC. Pěkný den a stálé zdraví přeju.
Dobrý den.
To slovo virtuální jsem zaregistrovala , ale automaticky vyloučila , protože to znamená lámat něco co jsem nikdy nedělala a přednostně bych se měla věnovat spíš tomu programování. Nehledě na to, že nevím jestli by na to můj počítač hardwarově stačil.
Potebovala bych prostě převést nějakou haldu dat (kolem třiceti tisíc vět vpodstatě skoro samé texty - dost položek) do něčeho a být to schopna někomu prodat , aniž by ten dotyčný musel kupovat další programové vybavení.
Excel se mi nezdá , FAND ač je to postarší věc by na to byl ideální, kromě tisku- tam by to chtělo tiskový manažer. Takže mi z toho co mám k dispozici vyšel Access, ve kterém se teď plácám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.