nazdar, mam notas IBM Lenovo,win XP SP2,sata. Chtel jsem si rozdelit disk na system a zbytek pres partition magic a porad se nedari,stale stejna hlaska- ERROR 27 cannot lock drive.Na disku je jen system a skryta recovery partition. Nesetkali jste se s tim uz nekdo? Rad bych totiz system a data mel zvlast
Nesetkal, ale tady něco je: google.cz/... třebas na symantecu píšou že to může a podle chyby asi i bude tím že dik používá ještě něco a magic tim pádem neuzamkne disk: #27 Cannot lock drive Under multitasking operating systems such as Windows 95, PartitionMagic must lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that are in use by another process, PartitionMagic cannot lock the partition.
Bud jine pc nebo nabootovat z cd a pustit nejakou utilitku, at uz magic nebo jiny, jsou i cd kde je magic nainstalovany na cd ale ty jsou trosku nedostupnejsi sirsi verejnosti
tak už jsem to vyřešil,byla to utilita zámek disku,která i když neměla nastavené heslo a tím pádem nebyla aktivní při zapnutí,tak nějak blokovala ty moje pokusy o rozdělení. Po několika pokusech co to může být jsem na ni kápnul,dočasně úplně odstavil a už mám rozděleno. Ale i tak vám děkuji za ochotu
p3t3r
Prosim tě mám lenovo T61P a mam uplne ten samej problem s tim samym programem... Mohl by si mi prosím napsat kde je ten zámek disku, nemůžutu to vůbec najít.. dík moc
najdes to ve START/vsechny programy/ThinkVantage/Client Security Solution a deaktivuj hned tu prvni polozku-Enhanced Security,je tam deactivate a jeste unlock Ja vypnul radsi i ten Password Manager a pak uz mi disk sel rozdelit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.