Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes mi dorazil toner, který bych potřeboval vyměnit v tiskárně Canon mf4410, nikdy jsem to nedělal a tiskárnu jsem koupil bez návodu - návod se mi na internetu také nepodařilo nikde v pdf stáhnout.
Jak na to prosím tedy? Nebo nemusím se ničeho být a původní toner vyjmu a nový vložím? Jde také o to, že původní toner ještě tiskne a chtěl bych si ho schovat do zálohy, aby, když mi dojde další, měl co do tiskárny strčit, než mi další dojde z eshopu. Nezhodnotím ho takto?
Děkuji
Ještě by mě zajímalo jeslti bych nemohl opravdu původní toner "archivovat", otvor bych samozřejmě přelepil a utěsnil alespoň lepící páskou.
Jde mi o to, že mám zakoupený nový toner, ale neoriginální a mám obavy z toho, že nebude fungovat. Takže pokud bych dotiskl, zkusil ho, nešel, tak než bych objednal z inteneru, bude to trvat 3 dny než dojde, bohužel potřebuju tisknout málo, ale denně
Nezkoušel jsem to (nemám vlastní laserovku), ale myslím si, že vzhledem k principu laserovky (není tam žádná kapalina, která by mohla vyschnout) by s tím ani bez zalepení neměl být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.