Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém formátu poslat životopis

Od: jura32* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,měl bych dotaz v jakém programu nebo formátu mám poslat životopis v emeilu děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jako nejlepší by byl asi formát PDF. Ten se snad dá otevřít i vytisknout na každém PC.

Zdravím!

luke237
hodnocení

0x
Vetsinou to chteji v DOC nebo PDF. PDF mi pripada lepsi, protoze to muze otevrit kazdy. Prekvapive nikdo nechce zivotopis jako textovy soubor *sok*

hodnocení

0x

Přimlouvám se za PDF... krom univerzálnosti je též běžně neupravitelný, takže máte jistotu, že to nikdo po Vás nebude upravovat...

hoummy*

i pdf se dá upravit :) , já preferuju .doc vzor do roku 2003, né novější :)

Píši "běžně neupravitelný" to neznamená, že by upravit nešel...

radil*
hodnocení

0x

Většina agentur si řekne, v jakém formátu, jinak posílám v doc. Personalistá si tak může bez problémů dopisovat své poznámky. Většinou, když jsem poslal v pdf mě následně prosili o doc, takže ho posílám už automaticky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]