Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám tento dotaz přecházím z Win XP na Win 8 nevite zda mě tam bude pracovat office 2003 a lze nějak zálohovat připojení k netu pokud ano, jak nejsem v tom moc zběhlý a nechci přijít o internet je to bezdrát.Moc děkuji za odpovědi
Dpbry den, nastaveni profilu wifi jde zazalohovat na usb flash:
Ovládací panely | Síť a Internet | Centrum síťových připojení a sdílení | Spravovat bezdrátové sítě |
pravým tlačítkem klepněte na síť, jejíž nastavení chcete zálohovat, a z kontextové nabídky zvolte příkaz Vlastnosti. Na záložce Připojení klepněte v dolní části na modrý odkaz Kopírovat tento profil sítě na jednotku USB flash.
Nebo pres prikazovy radek zde:
Zkusenost s office 2003 pri upgradu nemam Ale jestli mate psledni service pack 3 pro office, tak by to mohlo slapat. Kompatibilitu muzete otestovat zde:
Posledni poznamka pod carou, proc chcete win8?
PC mám staré 9let a dělám inovaci a snad u XP končí příští rok podpora. Nebo myslíte,že nedělám dobře?
Jak pise kolega, tohle nainstaloval tchybi kamarad na stare PC. Potom to musim davat dohromady. Hodte sem tu sestavu, ale hadam ze by musela byt spickova / herni v dobe porizovani. Ony win 8 nejak poslapou, ale nebude to zadna slava
Ten počítač W8 utáhne naprosto bez problémů. Nastavení sítě, pokud znáš přihlašovací údaje, zálohovat nemusíš. S Office by to problém mít nemělo.
doplněno 02.10.13 17:30:Ale pokud ho ještě nemáš, doporučuji rozhodnutí trochu přehodnotit, není to vůbec navržené dobře (např. chybí chladič CPU, HDD, skříň... - nebo to už máš doma?). Za mě alfacomp.cz/... - SSD + 1TB disk + lepší chladič CPU + kvalitní skříň
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.