Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompatilibita - MS Office 2013 -> 2010

Od: mrblackstar* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

vytvořil jsem prezentaci v MS Office Powerpoint 2013 s Windowa 8, mám tam přidanou hudbu, nastaveno od jaké části ji chci při prezentaci spustit, no prostě perfektní. Když ale prezentaci spustím na druhým PC kde mám MS Office 2010 a Windows 7 hudba se při prohlížení spustí od začátku a nebo se spustí od části kterou mám nastavenou ale když přejdu na nový slide tak se přeruší, záleží jak to mám nastavený. Já potřebuji aby to na MS Office 2010 fungovalo stejně skvěle jako na 2013, rady typu nainstalovat 2013 na druhý PC mě nepomůžou protože mám prezentaci do školy, kde máme WIn 7 a Office 2010.

Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Office 2010 a 2013 by meli fungovat stejne.

PowerPoint 2013 continues to use the XML-based .pptx file format, introduced in the 2007 Office release. Therefore, files created in PowerPoint 2013 can be opened in PowerPoint 2010 and PowerPoint 2007 without special add-ins or loss of functionality. For more information, see Open XML Formats /....

Zkontroloval jsi si nastaveni v 2010? Aby bylo vybrane Přehrát během několika snímků?

Mrkvosoft zaručuje zpětnou kompatibilitu. To znamená že dokumenty vyrobené starší verzí budou použitelné i v nové verzi. Zajistit kompatibilitu opačným směrem z novější na starou ale není často možné. Kdyby stará verze MS opice uměla to samé co nová, kdopak by od mrkvosoftu kupoval tu nejnovější a nejdražší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]