Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláska o modulu

Od: fanf odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, dnes jsem na většině stránek (používám mozillu) zaregistroval vedle šipky zpět v levé horní části prohlížeče, ikonku pro zásuvné moduly. Po najetí na ni, se zobrazí okýnko "Adobe Flash" je povolen na www. (konkrétní stránka) a poté zde je na výběr blokovat zásuvný modul nebo povolit. Předtím jsem se s tím nikdy nesetkal, neví někdo o co by mohl jít?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, budu spekulovat, že máte povoleny aktualizace Firefoxu a doplňků. Patrně došlo k aktualizaci (to zjistíte v Historii aktualizací) a lišta byla rozšířena o toto tlačítko. Mohlo by to jít odstranit v editaci horní lišty (Nastavení lišty), kde si volíte nebo skrýváte tlačítka na liště.

Já mám aktualizace zakázané a nejsem překvapován. Zdravím!

doplněno 01.10.13 22:53:

Adobe Flash Player je modul, který je potřeba pro korektní přehrávání videa nebo flash aplikací na stránkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]