Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ITunes-starší verze, chybová hláška 0x8000003

Od: missjackson odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, pokud se snažím připojit k PC/Itunes můj iPhone 4 nahlásí mi to chybovou hlášku 0x8000003. OS počítače je Windows XP.

Hodně lidí s tím mívá problém a tak jsem to zkoušela vyřešit podle toho jak mi radili. Nezdařilo se. Buď jsem dané složky (napsř Common files v Program Files na C:) neměla, a nebo nezabralo ukončit procesy. Někdo mi radil abych přešla zpět na starou verzi i Tunes. Jak na to? Teď mám tu 11 něco. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jenom uvedu, že nová verze iTunes nejde rozběhnout pod OS WIN-XP. Je tam prý chyba v té aplikaci a čeká se na opravu. Obecně - odinstalovat iTunes a najít si k instalaci starší verzi, která fungovala pod OS WIN-XP. Ale, nemohu to vyzkoušet - nemám iPhone. Zdravím!

apolena
hodnocení

0x
Mám podobný problém s ipadem. Aktulalizovat mi navíc nejde příma na něm, když jsem to chtěla udělat přes itunes tak mi to hlasilo, že si nejdříve musim nainstalovat 11, když jsem to udělala, hlásí to tohle, na víc počítačích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]