Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud se snažím připojit k PC/Itunes můj iPhone 4 nahlásí mi to chybovou hlášku 0x8000003. OS počítače je Windows XP.
Hodně lidí s tím mívá problém a tak jsem to zkoušela vyřešit podle toho jak mi radili. Nezdařilo se. Buď jsem dané složky (napsř Common files v Program Files na C neměla, a nebo nezabralo ukončit procesy. Někdo mi radil abych přešla zpět na starou verzi i Tunes. Jak na to? Teď mám tu 11 něco. Díky
Dobrý den, jenom uvedu, že nová verze iTunes nejde rozběhnout pod OS WIN-XP. Je tam prý chyba v té aplikaci a čeká se na opravu. Obecně - odinstalovat iTunes a najít si k instalaci starší verzi, která fungovala pod OS WIN-XP. Ale, nemohu to vyzkoušet - nemám iPhone. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.