Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu nějak se mě nainstaloval QVO6 do iternet prohlížeče a nejde odstranit pořád se mě tam ukazuje kdykoliv ho zapnu jak v googlu tak mozille a v expoloreru. Nejde to změnit na seznam zkoušel jsem to v nastavení. Vždy když jdu na internet tak tam je znova předtím tam byl seznam a tet ho tam nemohu dostat. Už nevím co dělat všechno jsem zkoušel všechny rady z netu ale nic nepomáhá. Prosím o pomoc Děkuji
QVO6 "se Vám nijak nenainstaloval", ale nainstaloval jste si jej sám automatickým odklikáváním instalace nějakého programu.
Budete-li v budoucnu cokoliv instalovat jakýkoliv program, doporučuji instalaci sledovat a číst, co odklikáváte.
Hlavně si ohlídejte předem zaškrtnutá okénka různých lišt do prohlížečů, zbavit se jich beze zbytku může být dost obtížné.
Těchto nabídek bohužel stále přibývá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.