Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s wifi routerem - padá spojení

Od: sarrah odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti, Včera jsem si zapojila wifi router od Edimaxu, všechno šlapalo super, ale když jsem si net zavedla do notebooku tak mi to co půl hodiny vyskočilo-normálně se to odpojilo a pak zase samo připojilo. Dneska jsem to zkoušela a už to padalo co pět minut. Převážně to padá když telefonuju přes Skype. Hovor vydrří asi jen dvě minuty a pak se přeruší a celé to spadne a odpojí se to. Net mám od O2 2Mb...umí mi někdo poradit prosím?Díky Sarrah

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odpojí se to i když na noťasu neběží skype a podobné věci? V době kdy se to odpojí tak router se chová normálně nebo se to chová jako když celý startuje?

yurek*
hodnocení

0x
Změřte si rychlost připojení, když voláte přes Skype. Možná router "nestíhá".

acemcintosh*
hodnocení

0x
A notebook máte k routeru připojen bezdrátově (přes to Wi-FI), nebo přes LAN kabel? Pokud bezdrátově, může to být také šifrováním - mně samému se dělo něco podobného když jsem zvolil šifrování WPA...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]