Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si zrychlit počítač?

Od: petrkess* odpovědí: 3 změna:

Jak bych si měl zrychlit notebook? Pomalu se mi načítají stránky, někdy se mi zasekává Fallout 3 při středních detailech. Pamatuju si, že dřív to bylo v pohodě, a stránka se načetla hned, jak jsem na ní kliknul. Poslední dobou ale musím několik vteřin čekat. Zkoušel jsem čištění od cookies, mazání historie. Zmenšil jsem počet souborů, které mám umístěny na ploše. Vymazal jsem z lišty nepotřebné aplikace. Defragmentoval jsem disk. Díky za každý nový postup, který mi poradíte.

Někdy mi hodně hučí větráky, neumím ale počítač vyčistit.. navíc bych si ho mohl poškodit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x
CCleaner + rozebrat (návod najdeš na internetu) a vyčistit (včetně výměny teplovodivé pasty na CPU, příp. nahrazení teplovodivé podložky mědeným plíškem - tzv. copper mod).

mildas*
hodnocení

0x

Pokud si udělal vše co popisuješ a nepomohlo to tak nejjistější a nejrychlejší je začít znovu a zformátovat disk. Jinak můžeš hledat a zkoušet ještě hodně dlouho.

ano, ale v případě přehřívání by ani tohle moc nepomohlo. takže napřed noťas vypnout, vzít do ruk, najít místo kudy vyfoukává teplý vzduch ven, přiložit k ústům a fouknout, několikrát, po celé délce.
takhle to dělám u mého pětiletého notebooku co chvíli a člověk by se divil, kolik prachu se tam nachytá za měsíc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]