Nejste přihlášen/a.
Jde mít dvě verze WMP v počítači? mám wmp 12, jenže v tom nejdou přehrávat i titulky, a myslím že window nabízí na stránkách stáhnutí i starších verzí, tak by mě zajímalo jestli když si stáhnu wmp 11, aby se mi ta 12 někam neztratila, nevymazala. Díky
Nejde to. Stáhněte si na filmy s titulky VLC Media Player a budete mít postarostech. Titulky můžete přidat odkudkoliv jednoduchým přetáhnutím do okna a případě že nesedí, dají se jednoduše posunout dopředu i dozadu. U filmů navíc není třeba instalovat žádné další balíky kodeků.
doplněno 01.10.13 15:59: stahuju vždycky z oficiálních stránek a žádný antivir s tím neměl problém
Zkuste dát stejný název pto video i titulky.
Já na vkladání titulků používám multi program MKVToolnix a ten se snadno o vše postará. Jen otevřete v programu video soubor a připojíte soubor s titrulkama a dáte muxovat a výsledek je 1 MKV soubor za chvilku. Stejný program používám i pro dodatečné odstranění všech cizích zvukových stop u stáhnutých HD filmů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.