Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verze windows media player

Od: zolla odpovědí: 7 změna:

Jde mít dvě verze WMP v počítači? mám wmp 12, jenže v tom nejdou přehrávat i titulky, a myslím že window nabízí na stránkách stáhnutí i starších verzí, tak by mě zajímalo jestli když si stáhnu wmp 11, aby se mi ta 12 někam neztratila, nevymazala. Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejde to. Stáhněte si na filmy s titulky VLC Media Player a budete mít postarostech. Titulky můžete přidat odkudkoliv jednoduchým přetáhnutím do okna a případě že nesedí, dají se jednoduše posunout dopředu i dozadu. U filmů navíc není třeba instalovat žádné další balíky kodeků.

doplněno 01.10.13 15:59: stahuju vždycky z oficiálních stránek a žádný antivir s tím neměl problém :) už VLC používám roky a nainstaloval jsem je na desítky počítačů, které jsem tu měl na opravení či přeinstalaci a všichni byli spokojení :)
zolla
hodnocení

Děkuju :) ale právě jsem hledala něco co se dá stáhnout z důveryhodného zdroje, tohle vcl jsem už jednou měla někde ze stahuj.cz, a myslím, že mi to našlo vir v tom souboru.. ale asi to zkusím jestli to nepůjde jinak ;)

zolla
hodnocení

tak já ho stáhnu :) díky

hanher*
hodnocení

2x

Nepůjde to.

hodnocení

0x

VLC taky můžu doporučit, ale je divné že WMP nedokáže přehrát titulky. Zkuste pustit film a do běžícího filmu přetáhnout titulky - chytnout soubor s titulky a "dát" ho do obrazu filmu.

kangaroo*
hodnocení

0x

Stáhni si zdarma VLC player a už tě nějaký WMP nebude zajímat nikdy :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkuste dát stejný název pto video i titulky.

Já na vkladání titulků používám multi program MKVToolnix a ten se snadno o vše postará. Jen otevřete v programu video soubor a připojíte soubor s titrulkama a dáte muxovat a výsledek je 1 MKV soubor za chvilku. Stejný program používám i pro dodatečné odstranění všech cizích zvukových stop u stáhnutých HD filmů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]