Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat jestli mi půjde hra na PC?

Od: indigo odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, jelikož s PC moc nepracuji ale chtěl bych koupit synovi k narozeninám hru, tak potřebuji poradit jestli nám na notebooku půjde. Mohl by mi někdo vysvětlit jak se to dá poznat? Půjde a nebude se nám níže zmiňovaná hra sekat? Chtěl bych koupit hru Fifa 14 s minimálními požadavky- Procesor Intel Core 2 Duo - 2.4 Ghz Paměť 2 GB Pevný disk 6.5 GB Grafická karta GeForce 8800 - 256 MB / Radeon HD 2900 - 256 MB DirectX D9.0c Operační systém Windows XP, Vista, 7 DVD mechanika DVD-ROM Náš notebook má-Procesor- Intel(R) Pentium (R) CPU P6000 @ 1,87 GHz 1,87GHz Nainstalovaná paměť RAM 4 GB 64bitový operační systém Moc všem děkuju za rady :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nepíšete, jakou máte grafiku.

Ale stejně ji asi nerozjedete. . .

praivo*
hodnocení

0x

Já si myslím, že by to mohlo jít. Nejde odněkud stáhnout demo a vyzkoušet?

hodnocení

0x
Mohlo by to jít, ale záleží na tom co máte za grafickou kartu. Třeba některé hry integrované grafické karty nepodporují. Stáhněte si demoverzi této hry a když půjde spustit demoverze, půjde spustit i plná verze.
indigo
hodnocení

Demoverzi už stahuju. Ale mohu se ještě zeptat jak zjistím co mám za grafickou kartu a jak kvalitní? Možná by se mi to mohlo někdy hodit :)

hanher*

Maximum o Vašem počítači Vám sdělí Everest.

slunecnice.cz/...

Vlastně již Aida.

Tento freeware vám dá vyčeprávající informace o Vaší grafické kartě: techpowerup.com/...

zupanic
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]