Dobrý den, jelikož s PC moc nepracuji ale chtěl bych koupit synovi k narozeninám hru, tak potřebuji poradit jestli nám na notebooku půjde. Mohl by mi někdo vysvětlit jak se to dá poznat? Půjde a nebude se nám níže zmiňovaná hra sekat? Chtěl bych koupit hru Fifa 14 s minimálními požadavky- Procesor Intel Core 2 Duo - 2.4 Ghz Paměť 2 GB Pevný disk 6.5 GB Grafická karta GeForce 8800 - 256 MB / Radeon HD 2900 - 256 MB DirectX D9.0c Operační systém Windows XP, Vista, 7 DVD mechanika DVD-ROM Náš notebook má-Procesor- Intel(R) Pentium (R) CPU P6000 @ 1,87 GHz 1,87GHz Nainstalovaná paměť RAM 4 GB 64bitový operační systém Moc všem děkuju za rady
Mohlo by to jít, ale záleží na tom co máte za grafickou kartu. Třeba některé hry integrované grafické karty nepodporují. Stáhněte si demoverzi této hry a když půjde spustit demoverze, půjde spustit i plná verze.
indigo
Demoverzi už stahuju. Ale mohu se ještě zeptat jak zjistím co mám za grafickou kartu a jak kvalitní? Možná by se mi to mohlo někdy hodit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.