Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázky na plochu?

Od: lejlaaa odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli jde, abych měla nastavené nějaké pozadí plochy a pak (třeba v nějaké miniaplikaci) měla na ploše další obrázky v menším formátu, např. fotky. U novějších mobilů to většinou jde. Nechci aby to byla prezentace, prostě jen obrázek. Jde to a pokud ano, jak? Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

Myslím, že to, co popisujete, je v miniaplikacích pod názvem Prezentace. Win 7 tu mám, tuším :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, toto chcete udělat v PC nebo mobilu? A proč si neuděláte vlastní tapetu? V PC stačí jen grafický editor (i Malování), tam vytvořit obrázek a potom v nastavení pro Obrazovku ho najít a použít. Zdravím!

doplněno 29.09.13 21:06:

Rozumím. Tak to tapeta asi neumí. Já jsem kdysi měl v OS WIN-XP tapetu udělanou jako HTML stránku v PC a do ní jsem umístil animovaný GIF, takže se na té ploše pořád něco hýbalo, ale ovládat to nešlo.

lejlaaa
hodnocení

v PC, chtěla jsem aby se s obrázky dalo pohybovat např jako v mobilech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]