Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam takovej problem . Delam u kamarade windows 7 jenze nemá DVD romku .Takze takhle to nezpustim , kdyz mu chci pretahnout z fleshky na plochu instalacku nejde to jelikoz mu dneska rano da se rict zmizla plocha a nejde to pretahnout . A navic koupil ho na internetu a jeste k tomu neni spravce je jen GUEST nemuze nic stazeneho zpustit protoze to chce heslo ktere ja nevim . Navrat systemu o par dni zpet nejde jelikoz zase neni spravce a nepusti me to . Takze programy ktere stahnu na zjisteni hesla jsou mi k nicemu jelikoz je nenainstaluju . Diky za rady .
no nejdriv zjistit heslo spravce a pak nainstalovat windows 7 jelikoz me to na nic nepusti tak ho nenainstaluju .
A odkdy musíš mít pro nainstalování Woken přístup do aktuálního OS? Nezlob se na mě, ale radši to nech někomu, kdo se v tom vyzná, chybí ti základní znalosti.
Pochop že v něm není DVD romka ... A ten noťas je dokurvený jelikož mu spadl do bazénu a windows nainstaluji jedině tak že zpustím windows dám do něj instalačku windowsu a takhle . Jinak se to prostě nedá .
Sedmičky snad jdou nainstalovat normálně když pustím PC vložím zapnu instalačku ze složky .. Jako nějaký program . Takhle to chci udělat
Ano ty to možná myslíš když nemám to heslo od Správce , právě proto říkám prvně chci zjistit heslo od správce nějak .. a pak až udělat instalaci ... Jinak 7mičky určitě jdou jelikož jsem to tak dělal xkrát Pak nevím jak jsem to dokázal
XPčka nejdou nainstalovat tak jak říkám ty musím dělat při zapnutí PC , sedmičky normálně jdou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.