Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nastavil jsem si, aby mi při přihlášení z neznámého prohlížeče přišla sms s bezpečnostním kódem. Vše fungovalo v pořádku, až do včerejšího večera. Normálně jsem se přihlásil, jako obvykle, ale chtělo to po mě kód, což mi přišlo divné, když jsem se na tom stejném prohlížeči odpoledne přihlásil v pořádku. Tak jsem čekal na sms, ale nic nepřišlo. Zkusil jsem si nechat odeslat kód znovu, ale nic. Tak jsem šel s spát s tím, že mi ten kód přes noc příjde, ale nic nepřišlo, tak jsem zkusil znovu kod poslat, ale nic nepřišlo. Tak jsem se Vás chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, co teď mám dělat, když mi ten kod nechce přijít. Jinak se na účet už asi nedostanu. (Psal jsem i na podporu, ale bez odpovědi) Děkuji za každou pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.