Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizení CHROMIUM

Od: takjan* odpovědí: 8 změna:

Cca před týdnem mi samovolně zmizelo chromium. Dopoledne normální provoz, pak uspání, po probuzení hledám ikonu a nikde? Prostě zmizelo, není v programech, vyhledání nenalezne, nic. Mám ještě Goo. Chrome, tak jedu na něj. Zmizeli mi ovšem záložky, zálohované na jaře:((( Nikdo mi dosud nedokázal vysvětlit, jak je to možné. Víte někdo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

1. Proti zmizení záložek je jednoduchá pomoc: Stačí se do prohlížeče přihlásit (účtem na Googlu) a záložky, nastavení a doplňky se synchronizují na web. Pak se můžeš přihlásit do jiného prohlížeče a vše se ti tam automaticky nahraje.

2. Nemáš viry? V Program Files (příp. Program Files (x86)) není vůbec nic?

takjan*
hodnocení

Antivir nic nenašel. Muselo se to stát při usínání. Nepoužívám Goo účet..

praivo*

Samo se to smazat nemohlo. Neměl k tomu počítači přístup ještě někdo jiný?

takjan*
hodnocení

100% ne. Pouze já.

Mám dojem že Chromium se neinstaluje,použila jste nějaký čistič a jednoduše se smazal,stačí stáhnout,otevřít a vše-záložky apod se opět obnoví,

praivo*

Chromium je prohlížeš jako každý jiný, instaluje se.

doplněno 29.09.13 10:10:

*prohlížeč

uda*

Chromium se neinstaluje, neraď když nemáš přehled a nevíš.

praivo*

No tak pardon, Chromium pro Windows jsem opustil někdy ve verzi 22 a to se to ještě instalovat muselo... Nemusíš se hned vztekat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]