Nejste přihlášen/a.
Cca před týdnem mi samovolně zmizelo chromium. Dopoledne normální provoz, pak uspání, po probuzení hledám ikonu a nikde? Prostě zmizelo, není v programech, vyhledání nenalezne, nic. Mám ještě Goo. Chrome, tak jedu na něj. Zmizeli mi ovšem záložky, zálohované na jaře(( Nikdo mi dosud nedokázal vysvětlit, jak je to možné. Víte někdo?
1. Proti zmizení záložek je jednoduchá pomoc: Stačí se do prohlížeče přihlásit (účtem na Googlu) a záložky, nastavení a doplňky se synchronizují na web. Pak se můžeš přihlásit do jiného prohlížeče a vše se ti tam automaticky nahraje.
2. Nemáš viry? V Program Files (příp. Program Files (x86)) není vůbec nic?
Mám dojem že Chromium se neinstaluje,použila jste nějaký čistič a jednoduše se smazal,stačí stáhnout,otevřít a vše-záložky apod se opět obnoví,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.