Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV tunner usb

Od: thomas* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli by mi někdo mohl poradit s tv tunnerem k notebooku. Jsem často pryč a chci to vyzkoušet. Hlavně jestli to chytne signál po čr? S anténou co je v balení. Nebo se musí něco dokoupit?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Já mám USB přijímač made in China Sinovideo 5let a na tu mini anténu normálně chytám všechno jen občas při průjezdu kolem více aut mi to chodí nějaký artefakty, ale absolutní spokojenost včetně nahrávání. Myslel jsem, že mi to odejde do 1 roka a vše OK, jen jsem ho pro jistotu připojil na hlavní kořenový USB port notebooku, protože na jiných občas se po x minutách odpojil a zase připojil a tím mi ztratil vysílání.

tv-tunery.heureka.cz/...

hodnocení

0x

Běžte do jistoty - tuner od Aver např. alza.cz/... . Vynikají vysokou citlivostí, paradoxně tenhle Aver má lepší citlivost něž skoro nová TV Samsung. Skvěle jde i v rozlišení ve full HD (MPEG4). V balení je malá prutová antenka s koaxiálem. Dokupovat nemusíte nic, vše je v balení, i dálkový ovladač.

jura2:

Proč paradoxně? Je to celkem ligické a pochopitelné. Správný výrobce těchto udělátek se snaží vždy o vyšíí citlivost než u TV. U TV je předpoklad lepší antény a snaha o přehnanou citlivost je zbytečná, u USB, Express / PCMCIA tunerů se předpokládá mobilita a malá anténka.

Kromě express card od Averu, mám USB od Emgetonu, nebo USB do android mobilu Tivizen a všechny mají mnohonásobně lepší citlivost než jakákoliv TV nebo settopbox, chytají přijatelný signál na 10cm drátu. U Tivizen ani není možnost nic lepšího připojit :)

sunnysoft.cz/...

hop®
hodnocení

0x

V tomto případě bych se držel ověřené značky, zatím neznám nic lepšího než Aver...
V zakoupeném balení je vše, komplet...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]