Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeovala bych poradit zda, případně jak, lze zprovoznit tisknárnu Lexmark 1290 připojenou na notebook Toshiba Satellite L500 s Windows 7. Nejprve jsem do počítače nainstalovala ovladače z přiloženého CD. Při zadání tisku mi však vyskočila chybová hláška s tím, že nebyla navázána komunikace mezi PC a tiskárnou. Došlo mi tedy, že na CD z roku 2007 zřejmě tedy nebyli ovladače pro W7 ale XP, které mám na stolním PC a tiskárna funguje jak má. NEvíte, prosím, někdo kde lze najít ovladače pro tuto tiskárnu nebo ji notebook jednoduše nikdy nepochopí? Díky Alena
Dobrý den, mohu se mýlit, ale v OS WIN-7 by se mohl aktuální ovladač snad stáhnout přes aktualizaci ovladače pro tiskárnu (pokud je NTB připojen k internetu). Někde přes Ovládací panely / Systém. Tam najít tiskárnu v zařízení a aktualizaci ovladače. Je to jen nápad, tak nevím, jestli to půjde. Zdravím!
doplněno 28.09.13 11:01:Nebo zkuste stahovat ovladač zde. Musíte vědět, zda je to OS 32-bit nebo 64-bit a nainstalovat správný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.