Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet do 4 tisíc s klávesnicí?

Od: slahous* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, potřebuju poradit, když si vyberu tablet do 4 tisíc tak ho k vánocům dostanu, ale dneska jsem toto dilema řešil celý den potřeboval bych nějaký tip na kvalitní tablet, krerý se dodává s klávesnicí (pokud možno ve standardu) a nějakým slušnějším rozlišení ne 2x3 pixely :) . Kdyby jste náhodou měli nějaký tip tak napište. Za každou radu budu moc rád.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Do čtyři tisíc ještě s klávesnicí... není nic kvalitního, je mi líto.

splinter01
Souhlas... bohužel nic solidního do 4 tisíc neseženete :(

kangaroo*
hodnocení

0x

Já bych doporučil USB bezdratový set klávesnice + myši. Já mám mini set Logitech K220 a je to super na práci malý a přitom se dá psát a stál mě do 500Kč. U Androidu stáhneš a povolíš ovladač na HID USB zařízení a jedeš.

Tady si vyber vhodný tablet podle komentářů a tvých požadavků

tablety.heureka.cz/...

jirbar*
hodnocení

0x

A když budeš mít klávesnici a myš tak ti nechám Nexuse a to ještě levněji. Má sice rozbité sklo, ale s myší a klávesnicí funguje perfektně.

slahous*
hodnocení

a jaký byste měli názor na iGet N9a school?

zvidavajanca*

Záleží, co na něm chceš dělat 1 GB RAM je málo a 3h výdrž baterky je úplný prd. Ale jinak cena/výkon dobrý. Pokud ti 3h výdrž stačí, tak proč ne.

clash
To je o nicem jesli chces poradny tablet s klavesnici tak si nachytej tak 7 tisíc minimalne. vydrz baterky slaba, rozliseni male je to takova spis jako hracka no

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]