Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, během chvíle mi počítač ztratil výkon. Na forech jsem se dočetl, že se to může stát při použití více programů pro otimalizaci výkounu pc zároven a to bude asi i můj problém. Hledal jsem na internetu programy ke studiu angličtiny a pár jsem jich naistaloval a vyzkoušel. Při instalaci jsem asi nedával pozor a spolu s nimi jsem nainstaloval tunu odpadu s tim spojené, nějaké porhlížeče a hlavně optimalizační programy. Těch mám ted v pc určitě víc než jeden a nevím jak se jmenují a ani kde je najít. V Programy a funkce už jsem odinstaloval hodně podobných programů, ale problém trvá. PC chladí mnohem více a hry se sekají. Děkuji
Stáhni si HijackThis, spusť, klikni na "Open the Misc Tools section"--> "Open Uninstall Manager"--> "Save list..."--> vytvořený seznam mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net.
Dobrý den, nepomohlo by Obnovení systému před ty instalace? Potom také pročistit programem CCleaner. Zdravím!
doplněno 28.09.13 00:06:Já jsem dělal kdysi Obnovení systému v měřítku dní a nikoliv hodin. Jinak řečeno - jiný předchozí datum.
Díky za reakci, zkusil jsem obě, ale nepomohlo. U toho obnovení to nabízí obnovení do asi 22 hod a vim že se to stalo už asi o hodinu dříve. CCleaner vyčistil asi 3 GB. Nešlo by u toho obnovení zadat už dřívější hodinu, to by myslím pomohlo.
Jaký používáte OS? Pokud jste si body obnovy nesmazal, mělo by jich být víc.
doplněno 28.09.13 10:37:Ve W7 stačí při obnově systému zafajfkovat "zobrazit další body obnovy" a je většinou z čeho vybírat. Bez toho nabízí jen poslední bod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.