Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalující programy

Od: pcmaniak® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, chci se zeptat k čemu jsou programy Norton Security Scan a PC Tools Registry Mechanic a zda nejsou součástí Windowsu a můžu je v klidu odinstalovat. Strašně zpomalují PC a objevili se vždy s instalací nějakého jiného programu, asi jako nechtěný bonus,sám nevím. Antivirus v počítači mám, takže si myslím, že jsou k ničemu. Díky.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, součásti OS Windows to asi nebudou. Pokud víte, že zlobí, tak je jen zatím ukončete a odinstalaci nemusíte dělat. Vypnutý program nemůže PC zpomalit. Zdravím!

doplněno 27.09.13 22:44:

Zde je nějaké info o programech: jnp.zive.cz/... edownload.cz/...

hodnocení

Dobrý den, díky za rady. Moc mi to pomohlo, jen se chci zeptat jak ty programy vypnu, mám Win Vista a moc s počítačem neumím. (Vím, že to neodpovídá mé přezdívce, ale ta byla jen momentální nápad :) ) Díky.

praivo*

Viz můj příspěvek níže.

iz*
hodnocení

3x

Součástí Windows nejsou, klidně je můžete odinstalovat. Do budoucna doporučuji sledovat instalaci a odškrtávat podobné nabídky. V poslední době jich hodně přibývá a ne vždy se je podaří beze zbytku odinstalovat.

hodnocení

Příště už si to budu pamatovat, je to hrůza, dnes se mi nabídnou i 3 připnuté instalace k jednomu programu :( . Díky

praivo*
hodnocení

3x

Použij na ně Revo Uninstaller. Norton Security Scan se instaluje s Adobe Flash (pokud si to neodškrtneš), Registry Mechanic nevím.

hodnocení

Díky, určitě toho využiju. :)

hodnocení

Který typ instalace mám zvolit: Odinstalovat programy, násilná odinstalace, Odinstalovat nebo Rychle odinstalovat?

praivo*
28.09.13 19:59

hodnocení

Díky moc za pomoc, stáhnul jsem si verzi Pro na 30 dní na slunecnice.cz, ale ani tento odinstalátor to nedokázal odisntalovat, zobrazila se chyba a program (PC tools r. m.) je pořád na svém místě :( .

praivo*

Jaká chyba?

hodnocení

Označení chyby a změť čísel a písmen. Jediná varianta byla OK. Od té doby to už radši nezkouším, protože můj notebook neměl daleko k přehřátí.

praivo*

Buď mi sem dej obrázek, nebo to opiš. Jinak se nikam dál nedostaneme.

jabraka*
hodnocení

1x

Jsou to také v podstatě antivirové,nebo antispamové programy,dokonce bych řekl,že se nedoporučuje používat podobný software společně s antiviorem.V systému by měl být nainstalován pouze jeden AV program-.

JB

hodnocení

Ok,díky, odinstaluji to.

patan86
hodnocení

0x

Po mych zkušenostech jsem došel k zavěru že avg a jiné ptakoviny jsou pro mě skoro k ničemu.

Měl jsem jich nespočet sem tam to našlo nějaký vir sem tam ne. Nezporoval jsem nikdy že by po lečení nebo smazani viru se mi počitač zrychlil, ale vždycky mi přišlo ,že se spíš zpolalil po instalaci těhle ptakovin. Nejsem v tomhle oboru žaden profik a pravda je že to možná ani s těmi antivirovými programy moc neumím , ale dělám to tak, že pruběžně zalohuji duležité data a jednou za čas cca rok prostě naformatuju disk a znova naintaluju operační system a mám opět nezasekaný počítač a dlouho dobu klid. Neřeším vyskakujíci okinka,hlašky, skenovaní - mazani registru a kdoví čeho pro mě je to ztráta času a nervu.

Neříkam že to je nejlepší možnost, ale aspon mě a par mým známym se tohle osvědčilo nejvíc.

hodnocení

Z antivirů nejméně podle mě zatěžuje Avast free a je taky hodně dobrý, AVG podle mě už torchu upadá. Díky moc za rady.

praivo*

Tak to jsi ještě nikdy neměl opravdu nenáročný antivir.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]