Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat k čemu jsou programy Norton Security Scan a PC Tools Registry Mechanic a zda nejsou součástí Windowsu a můžu je v klidu odinstalovat. Strašně zpomalují PC a objevili se vždy s instalací nějakého jiného programu, asi jako nechtěný bonus,sám nevím. Antivirus v počítači mám, takže si myslím, že jsou k ničemu. Díky.
Dobrý den, součásti OS Windows to asi nebudou. Pokud víte, že zlobí, tak je jen zatím ukončete a odinstalaci nemusíte dělat. Vypnutý program nemůže PC zpomalit. Zdravím!
doplněno 27.09.13 22:44:Zde je nějaké info o programech: jnp.zive.cz/... edownload.cz/...
Součástí Windows nejsou, klidně je můžete odinstalovat. Do budoucna doporučuji sledovat instalaci a odškrtávat podobné nabídky. V poslední době jich hodně přibývá a ne vždy se je podaří beze zbytku odinstalovat.
Použij na ně Revo Uninstaller. Norton Security Scan se instaluje s Adobe Flash (pokud si to neodškrtneš), Registry Mechanic nevím.
Který typ instalace mám zvolit: Odinstalovat programy, násilná odinstalace, Odinstalovat nebo Rychle odinstalovat?
Díky moc za pomoc, stáhnul jsem si verzi Pro na 30 dní na slunecnice.cz, ale ani tento odinstalátor to nedokázal odisntalovat, zobrazila se chyba a program (PC tools r. m.) je pořád na svém místě .
Označení chyby a změť čísel a písmen. Jediná varianta byla OK. Od té doby to už radši nezkouším, protože můj notebook neměl daleko k přehřátí.
Po mych zkušenostech jsem došel k zavěru že avg a jiné ptakoviny jsou pro mě skoro k ničemu.
Měl jsem jich nespočet sem tam to našlo nějaký vir sem tam ne. Nezporoval jsem nikdy že by po lečení nebo smazani viru se mi počitač zrychlil, ale vždycky mi přišlo ,že se spíš zpolalil po instalaci těhle ptakovin. Nejsem v tomhle oboru žaden profik a pravda je že to možná ani s těmi antivirovými programy moc neumím , ale dělám to tak, že pruběžně zalohuji duležité data a jednou za čas cca rok prostě naformatuju disk a znova naintaluju operační system a mám opět nezasekaný počítač a dlouho dobu klid. Neřeším vyskakujíci okinka,hlašky, skenovaní - mazani registru a kdoví čeho pro mě je to ztráta času a nervu.
Neříkam že to je nejlepší možnost, ale aspon mě a par mým známym se tohle osvědčilo nejvíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.