Nejste přihlášen/a.
Dobrý den asi před půl rokem mi začal pc vyhazovat 2 hlášky.
1.nv4_disp.dll...po zapnutí pc jde vše jak má internet,poslouchání písniček,atd. , ale, když začnu hrát nějké hry (minecraft,COD4,...) tak asi po 5ti minutách hraní se mi objevý modrá obrazovka s touto chybou tak restartuju pc bojuju s 2.chybou a po zapnutí jde všechno v pohodě,chyba (nv4_disp.dll) mi vyskočí jen jednou.
2.isass.exe když naběhne 1.chyba tak restartuju pc, ale když se objevý obrazovka VÍTEJTE tak se ukáže táto chyba a pořád dokola můžu pc restartovat ale hláška furt nepřestává mizet.Jde to vyřešit jenom tak, že počkám cca 5.minut zapnu PC a je to vpohodě.
PROSÍM všechny co se setkali alespoň s jednou s těchto chyb tak ať mi pomůže DÍKY.
Máte platné licence těch her?
(Cracknuté verze dělávají neplechu.)
Ke knihovně nv4_disp.dll jsem našla toto, k procesu Lsass.exe např. tuto diskuzi.
Ale základem jsou legální licence her.
doplněno 27.09.13 23:26:Ještě dva odkazy na web Microsoftu:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.