Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že je dostačující jako kancelářský pc? Podle mě tak jako multimediální
Kancelářský či multimediální, v tom už dnes není žádný rozdíl, spíše byhc řekl lowendový. Poměrně rozumná sestava až na ten zdroj, k čemu proboha 750W u takového "ořezávátka"?
Delal jsem test na takovy strance a tam mi vyslo, ze to bude zrat 622 w ( s dvd rom, ssd, hdd... co mam doma) . chtel bych neco do 10k bez dph, bez os, disku a mechaniky nemuzete mi nekdo neco slozit?
+bych tam chtel ty svitici blbustky s pruhlednou bocnici :D
Dobrý den, zkuste si něco poskládat sám a dle svých představ. Zde je jistá záruka, že ty jednotlivé komponenty budou spolu kompatibilní, ale koupit je můžete i samostatně a jinde - pokud si PC umíte sestavit sám. Zdravím!
Nevhodný zdroj a ventilátory. Dopíšu jednu pitomost do školy a zkusím něco poskládat.
doplněno 26.09.13 20:13:A napiš mi, co máš doma.
Omylem jsem vložil špatný odkaz, hned to napravím.
doplněno 28.09.13 20:50:Má to být takhle: alfacomp.cz/...
doplněno 28.09.13 21:24:Sakra, já dnes nějak blbnu, zapomněl jsem na desku...
doplněno 28.09.13 21:26:Takhle, 12k i s Wokny: alfacomp.cz/...
Jen by mne zajimalo, k cemu potrebuje kancelarsky pocitac takovy vykon a grafickou kartu...
Co se tyce kancelarskeho pocitace, staci podle mne nejaky slabsi procesor s integrovanou grafickou kartou, zdroj je take zbytecne predimenzovany a 8GB RAM pro kancelarsky pocitac je take zbytecne moc...
Jestli na tom chcete hrat (Spise na to to vypada), tak to uz ale nebude kancelarsky pocitac, ale herni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.