Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je dostačující jako kancelářský pc?

Od: jakubtoth* odpovědí: 13 změna:

Myslíte, že je dostačující jako kancelářský pc? Podle mě tak jako multimediální :)

Je dostačující jako kancelářský pc?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machturbo*
hodnocení

0x

Kancelářský či multimediální, v tom už dnes není žádný rozdíl, spíše byhc řekl lowendový. Poměrně rozumná sestava až na ten zdroj, k čemu proboha 750W u takového "ořezávátka"? :)

jakubtoth*
hodnocení

Delal jsem test na takovy strance a tam mi vyslo, ze to bude zrat 622 w ( s dvd rom, ssd, hdd... co mam doma) :). chtel bych neco do 10k bez dph, bez os, disku a mechaniky nemuzete mi nekdo neco slozit?

doplněno 26.09.13 19:41:

+bych tam chtel ty svitici blbustky s pruhlednou bocnici :D

ben®

Dobrý den, zkuste si něco poskládat sám a dle svých představ. Zde je jistá záruka, že ty jednotlivé komponenty budou spolu kompatibilní, ale koupit je můžete i samostatně a jinde - pokud si PC umíte sestavit sám. Zdravím!

mironet.cz/... obchudecek.cz/...

jakubtoth*
hodnocení

A bude stacit 550w?

praivo*

Na mnou odkazovanou sestavu by stačil i 350W, 450W jsem tam naklikal kvůli výkonové rezervě pro případný upgrade.

praivo*
hodnocení

0x

Nevhodný zdroj a ventilátory. Dopíšu jednu pitomost do školy a zkusím něco poskládat.

doplněno 26.09.13 20:13:

A napiš mi, co máš doma.

jakubtoth*
hodnocení

SSD Crucial 64gb+ Western Digital WD3200AAKS (320gb)

praivo*

alfacomp.cz/...

doplněno 28.09.13 20:41:

Omylem jsem vložil špatný odkaz, hned to napravím.

doplněno 28.09.13 20:50:

Má to být takhle: alfacomp.cz/...

doplněno 28.09.13 21:24:

Sakra, já dnes nějak blbnu, zapomněl jsem na desku...

doplněno 28.09.13 21:26:

Takhle, 12k i s Wokny: alfacomp.cz/...

iz*
26.09.13 20:12
hodnocení

0x

Ano.

chizuru*
hodnocení

0x

Jen by mne zajimalo, k cemu potrebuje kancelarsky pocitac takovy vykon a grafickou kartu...
Co se tyce kancelarskeho pocitace, staci podle mne nejaky slabsi procesor s integrovanou grafickou kartou, zdroj je take zbytecne predimenzovany a 8GB RAM pro kancelarsky pocitac je take zbytecne moc...
Jestli na tom chcete hrat (Spise na to to vypada), tak to uz ale nebude kancelarsky pocitac, ale herni.

jakubtoth*

Jen nekdy neco malo :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Na kancl :) :) Na kancl ti stačí Desktop Dell s CPU P4, 1GB RAM, 40GB disk, grafika AGP 32MB :) tohle je úplně jiná liga.

doplněno 30.09.13 21:25:

A hlavně cena je 300-1000Kč včetně monitoru CRT nebo LCD :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Pokud chceš X4 tak ten si většinou můžeš odemknou u X2-X3 BE (Black Edition) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]