Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sundat nálepky z notebooku?

Od: 123456789* odpovědí: 8 změna:

Jak už otázka napovída,budu rád za všechny odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moruse
hodnocení

0x

odstraňovačem nálepek ve spreji,mohu případně doporučit jaký

123456789*
26.09.13 16:36
hodnocení

a to?

hodnocení

0x

tyto nálepky jdou naprosto v pohodě podebrat nehtem a sloupnout, ani po nich nezůstává žádné lepidlo. Teda aspoň u mého to tak bylo.

123456789*
hodnocení

Já sem kupoval s bazaru,a předchozí majitel polepil notebook různými nálepkami

moruse
hodnocení

0x

výborný prostředek,nezůstává ani stopa po lepidle a nepoštozuje čištěný povrch... eurona.cz/...

fribble*

Stejnou službu udělá WD Spray - odzkoušené i na plastech, skle, nerezu ... prostě nic jiného nepoužívám.

praivo*

Já používám W5 čistič řetězů z Lidlu (1 sprej asi 60 Kč). Oproti WDčku má tu výhodu, že se pak hned vypaří a nic po něm nezůstane.

kometak*
hodnocení

0x

Zkus normálně nálepku nahřát fénem, lepidlo se ropustí, nálepku sloupneš a lepidlo, co zůstalo opatrně smyj mírně navlhčenou houbou... Tak to dělám já a žádný problém :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]