Nejste přihlášen/a.
Máme pár let notebook, koupený i s windows a microsoft office 2010, vše předinstalované. Nyní z ničeho nic Office nejdou otevřít, požadují zadat 25místný kód pro novou aktivaci. Je tam hláška "Systém micr.office 2010 mám již zakoupený" a aktivovat. Kde mám vzít ten kód, když jsem žádný nedostal? Stejný problém má i tchýně a kód u notebooku taky neměla. Nemohla to zablokovat nějaká nová aktualizace?
Štítek na zádech nepomohl, patrně je to jen windows. Pomohla ta odinstalace. Zkoušel jsem jen obnovení systému před datum změny, ale nepomohlo. Jinak máš pravdu, notas je zasraný a pomalý, používá ho dcera, já se k němu dostanu málokdy, takže proč ztrácet čas, když jí to nevadí? A starý zas tak není, možná dva a půl roku?
Jako jediny "dukaz"ze je system legalni slouzi faktura. Mate ji schovanou od nakupu? Jestli ano, tak by tam mel byt office uvedeny. S tim jiz na Microsoft jit muzete. Dalsi moznost je nainstalovat nejaky product key finder.
Napriklad toto by Vam mohlo pomoci:
doplněno 26.09.13 10:44:Nebo toto: slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.