Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška po zapnutí notebooku

Od: puci33* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,po naběhnutí windows se ukáže hláška viz příloha.Starší bod obnovy nepomohl.Zkoušel jsem odinstalovat firefox,pošťáka,java script,ale bez ůspěchu.Dík za radu.Jarda

Hláška po zapnutí notebooku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Nejde okno roztahnout do strany, zda ta hlaska nejak nepokracuje? Jinak tohleto je Vas uzivatelsky ucet, takze to vypada, ze je nejak poskozeny (nebo neco na nem). Nejjednodussi bude asi zalozit novy ucet a prehazet na nej data z tohoto (poskozeneho).

puci33*
hodnocení

Hláška nejde roztáhnou.Změnil jsem na uživatelském ůčtě jméno,fotku,heslo,po restartu se opět zobrazila stejná hláška.

k2

A kdyz zalozite uplne novy ucet (nebo se prihlasite na jiny stavajici), tak tam je to OK?

puci33*
hodnocení

Bohužel,zkoušel jsem se přihlásit jiným uživatelským ůčtem,nebo ůčtem administrátora,akorát se na notebooku rozhodila grafika a někteří zástupci nainstalovaných programů se ztratili,ale hláška opět jako první po restartu naskočila.Asi to budu muset reinstalovat,i když to jinak dobře fakčí.

praivo*
hodnocení

0x
Myslím, že už se to tu kdysi řešilo, ale teď nemám čas to hledat, hledej sám; #Windows+Script+Host

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, našel jsem nějakou konkrétní radu na internetu, tak Vám zde uvedu citaci. Jestli to pomůže i Vám nevím, ale ostatní si to pochvalují, že to funguje.

Zdravím!

citace: "Mě pomohlo tohle: kliknout na Start a dolu do řádku napsat msconfig. Vybrat složku Po spuštění a tam odškrtnout NtVdmSrv."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]