Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám v plánu tvořit obrázky jako v odkazu níže a chci si koupit Photoshop. Verzí Photoshopu je celá řada a nevím, jaký si vybrat (koupit) a tak jsem sepsal pár mých požadavků, která by měla ta verze splňovat:
*přijatelná cena (ne 18tis., maximálně 3-4000 korun) a jednorázová platba (nechci platit měsíčně za pronájem)
*lze v ní tvořit obrázky a ilustrace a obsahuje všechny nástroje (na tvorbu stínů...jako ve videu)
*je ideálně v češtině
Dobrý den, já Vám nabídnu program GIMP, který by měl umět v podstatě to samé a ještě je zdarma. Zdravím! slunecnice.cz/...
Řeknu to takhle, GIMP mám a nevyhovuje mi. Lehce se v něm člověk zmate a Photoshop je na ovládání přesto o něco jednodušší. Navíc jsem se ptal na Adobě Photoshop. Cením si vaší rad o GIMPu, ale přesto bych byl rád, kdyby mi někdo konečně napsal, jaký vlastně Photoshop si pořídit.
Je za 20tis, ale i za 2tis, za 3, za 6tis...v podstatě v jkékoli ceně najdeš Photoshop. A mně jde o to najít ten, ve kterém mohu tvořit obrázky jako v tom videu, ale pokud možno co nejlevnější. A chci to mít oficiáně...
Photoshop má snad jen jednu verzi ne? A koupit za rozumnou cenu se dá pouze, pokud se člověk stane žákem nebo kantorem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.