Nejste přihlášen/a.
Prosím když se přihlašuji na email,tak mě tam vždy naskočí hodně přihlašovacích jmen,které kdy byli na tomto Pc.Vždy stačilo najet na to jméno ,ono se označilo modře a dala delete a bylo smazáno.Ted bohužel když na to najedu na prihlašovací jméno tak ho nemám modré ,ale šedé a dám delete a nic se neděje.Vím že se dá nastavit někde že se tyto přihlasovaci jména neukládají,ale to já nechci .Paradí mi někdo proč nemám modře označené,ale šedé a nejde smazat.Děkuji
Dobrý den, v jaké aplikaci to chcete udělat - myslíte prohlížeč? Jaký? Zdravím!
doplněno 25.09.13 16:49:Takže, ve Firefoxu se přihlašujete někam (např. Seznam) a tam jsou ty údaje? Zkuste vyčistit cookies a mezipaměť přes nastavení ve Firefoxu.
doplněno 25.09.13 16:58:Já mám Firefox pro OS Linux, ale bude to podobné. Nahoře na liště najdete v podnabídce Nastavení nebo Předvolby a tam bude možnost Odstranit cookies a Vyčistit mezipaměť prohlížeče. Snad to najdete a pak to i pomůže.
doplněno 25.09.13 17:13:Nemáte zač. Hlavně, že to pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.