Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím potřebovala bych poradit, nějaký program na úpravu fotografií který se dá stáhnout zdarma a je jednoduchý pro začátečníky . Jde mi hlavně o to,aby se v něm daly zmenšovat fotky... Moc děkuji za každou radu.
Asi nejintuitivnější mi připadá PhotoFiltre. A je česky. Vyzkoušeno na mnoha osobách starší generace.
To jsem zapomněla napsat,že bych potřebovala v češtině...Sice nejsem zas tak starší generace,ale antitalent ano. Díky !
Dobrý den, toto by měl umět i program v češtině IrfanView - není ani složitý. Ta čeština a manuál se stahují zvlášť. Zdravím!
doplněno 25.09.13 23:34:rudy63 - máte pravdu. Ten odkaz na češtinu je tam nefunkční. Zkuste tedy stahovat viz odkaz.
Raději program i češtinu, aby to k sobě "pasovalo". irfanview.cz/...
Prosím, můžeš mi ještě poradit, kde stáhnu češtinu do IrfanView? Program a manuál mám stažené, ale češtinu bohužel ne.Program mi stále nabízí jen němčinu. Když kliknu na odkaz pod programem ke stažení -IrfanView-čeština- píše to: program nenalezen. Jde to ještě někde jinde?
doplněno 25.09.13 23:31:Omlouvám se za neznalost. Už jsem to stáhl z ulož to.
Zdravím,
umí to IrfanView (odkaz na něj už tu je), možností nastavení tam je několik druhů, ale je trochu složitější se do toho nastavení dostat (přesněji najít to, kde to je) - výhoda je, že to u mí i dávkách (více fotek najednou)
Umí to Photo Resizer stahuj.centrum.cz/... , ale i mnoho dalších prográmků stahuj.centrum.cz/...
Překvapivě dobrý na úpravu fotek je FastStone Image Viewer faststone.org/.... Je to prohlížeč, organizátor + intuitivní úpravy fotek. Už ani neotvírám Photoshop
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.