Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit monitor k pevnému počítači?

Od: sk* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem odpojila obrazovku od pevného počítače a připojila ji na notebook,

po té jsem opět vrátila obrazovku k pevnému počítači,ale už se mi nesepne.

Jak mám postupovat?

Děkuji za odpověď.

Šárka Kitlerová

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to odpojování a připojování proběhlo při vypnutém PC? Proběhl restart PC?

Kabel je dobře a pevně připojen? Je vidět monitor v nastavení pro Obrazovku? Je monitor zapnutý a svítí na něm LED dióda? Zdravím!

doplněno 25.09.13 20:06:

Takže vůbec nejde signál z grafické karty do monitoru. Možná by pomohlo (při vypnutém PC) vyndat grafickou kartu a pak znovu a dobře vložit (pokud tedy není integrovaná) nebo zkuste znovu odpojit a připojit oba konce toho kabelu mezi monitorem a PC (kvůli správnému kontaktu).

sk*
hodnocení

Odpojení a zapojení samozřejmě při vypnutém stavu.

Kabel je připojen,monitor zapnutý,rozsvítí se zeleně,napíše

power savin mode a zelená led dioda se rozsvítí na oranžovou.

:(

Není možné, že by se Vám při tom přepojování konektoru podařilo ohnout či ulomit některý pin na konektoru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]