Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký podobný antivirus jako spyhunter?

Od: pomozmi odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, Stáhl jsem si antivirus Spy Hunter musím uznat že je opravdu skvělí. Našel mi 425 problémových souborů :O Ale problém je že když jsem dal opravit problémy a vymazat z počítače tak k si to musím koupit za peníze :( Neznáte někdo nějaký podobný antivirus jako je spy hunter a zadarmo? Bez kupování? :) Děkuji moc.. :D *andel*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

1x

Spy Hunter není antivir, ale antispyware - spolehlivě ho nahradí free Malwarebytes Anti-Malware. Ale to jen hledáte neřády, které už v počítači jsou (i když pochybuji, že je jich tolik, to by PC dávno nešlo, ne všechno, co Spy Hunter najde je možné smazat). Důležitější je zabránit, aby se do mašiny nedostaly zas, co máte za OS a jaké zabezpečení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]