Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webcamera funguje jen na skype

Od: kenseiarrs* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.
Mám novou webcameru, ale jede jen na skype. Když zkusím zapnout WebCam nebo i jiné programy, tak je tam černá obrazovka. Není nějaká aplikace Fotoaparát, jako na Win8? Chtěl bych třeba dělat fotky nebo nahrávat videa, ale bez toho programu to asi nepůjde. Zkusil jsem stáhnout program z webu výrobce, ale když to chci zapnout, tak to napíše, že kamera už je zapnutá a využívá ji jiný program (teda asi, je to v angličtině). Jenže je problém v tom, že nic zapnuté nemám, takže je jasné, že ji nemůžu využívat jiný program. Už nevím, co mám dělat..
Děkuji za každou pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, domnívám se, že tím jiným programem bude Skype, který je stále (i po zavření) ve spuštěném stavu. Zkuste ho zcela vypnout. Můžete zkusit i prográmek viz odkaz (neinstaluje se).

Zdravím! slunecnice.cz/...

doplněno 25.09.13 14:08:

A nezůstal tedy spuštěný některý z těch programů, které jste ještě zkoušel? A jaký máte OS?

doplněno 25.09.13 14:13:

A takové ty "běžné"věci, jako odpojit kameru, zkusit jiný port USB a restart PC jste zkoušel?

doplněno 25.09.13 14:18:

Snad ještě pročíst manuál ke kameře nebo vyčistit registr OS programem CCleaner.

kenseiarrs*
hodnocení

Dobrý den, Skype jsem zkoušel vypnout uplně, ale i tak to pořád nejde.
Děkuji za rychlou reakci.

doplněno 25.09.13 14:10:

Programy jsem všechny už odinstaloval a mám celkem čerstvě nainstalovaný Win7 HP 32bit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]