Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet pro puberťáka?

Od: julieaaa odpovědí: 5 změna:

prosím vás, chceme koupit dárek, ale v záplavě značek se fakt ztrácíme.

Tablet bude mít na internet a na hry...klasika ;)

ale já ho chci taky občas využít a mrknout rychle na net atd.

Nevíte jaký by byl dobrý pro něj? P.S.: cena max 5000 Kč.

díííík ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Z osobní zkušenosti doporučuji Google Nexus 7 ;).

Dnes se dá sehnat od 5tis/kč a mám s ním výborné zkušenosti především co se týče her. Synovi jsme koupili tablet za cca 2tis/kč a to se prostě nevyplatí.

Google Nexus 7 je zlatá střední cesta co se týče tabletů :)

jirbar*

Jo kdyby tak někdo poradil jak opravit prasklé sklo Nexuse. S myší funguje. Byl by k dispozici.

julieaaa
hodnocení

takže cca za 5000 Kč už jsou v pohodě, jo? levnější nebrat?

vosikac*

Pokud jde také o hraní her na tabletu, tak tablet s procesorem Tegra 3 je ideální. A co se týče srovnání cena/výkon, vede určitě Google Nexus ;)

svetandroida.cz/...

julieaaa
hodnocení

Díky za odpovědi. Narazili jsme na skvělý tablet, ze kterého jsme unešení všichni z rodiny. 3Q

Měli jsme možnost si ho vyzkoušet u známých, takže jsme si ho "ohmatali"a šli do něj, a jsme moc spokojení. Takže kdyby někdo řešil stejný problém, tak za mě jedině: 3-q.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]