Nejste přihlášen/a.
Poraďte levného poskytovatele internetu v Úněticích u Prahy. Zatím jsem připojený přes telefon u O2, ale nejsem spokojen. Místo placených 8MB mi jde jen 2,5 až 3,5 MB a když do modemu napojím třetí počítač tak nefunguje. Výstupy má čtyři, ale fungují jen dva. Zkoušel jsem už několik modemů, ale nic nepomáhá.
Poskytovatele ti neporadím. To musí udělat někdo, kdo zná situaci v okolí.
To že ti nefungujou všechny čtyři porty na modemu je problém konfigurace.
Většinou jsou dva porty konfigurované pro internet a třetí pro IPTV a čtvrtý pro VOIP.
Takže si nastuduj konfiguraci modemu pro využití všech čtyř potrů pro internet. A pokud to nepůjde, tak za modem připoj víceportový switch (přepínač) a tam si můžeš potom připojit tolik PC kolik je tam volných konektorů.
Dobrý den, jenom k tomu modemu. Pokud to je modem dodávaný od O2, tak ten má nastaveny porty tak, že dva jsou pro PC a dva pro O2 TV. Pak se musí v nastavení modemu všechny porty upravit pro PC a půjdou připojit až čtyři PC + "wifina". Ta rychlost připojení záleží i na tom, kde je ústředna a kolik je připojeno PC (tedy vzdálenost a dělení rychlosti mezi PC). Zkuste si měřit tu rychlost jen na jednom připojeném PC - možná tam bude vyšší. A jen doplním, že žádný poskytovatel internetu nedodává deklarovanou rychlost, ale ta je vždy nižší. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.