Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za proces-mslluktj.exe

Od: rudy63® odpovědí: 9 změna:

poraďte mi někdo, co je tohle za proces, který nevím jak se do nb dostal a hlavně, co dělá a proč má 50%

Co je to za proces-mslluktj.exe

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Stáhni si HijackThis, spusť jako administrátor, klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net.

hodnocení

Díky za rychlou reakci, ale našel jsem na slunečnici HijackThis 2.0.4, který není pro W7. Je to pro Vistu. Nevím, jestli je to až tak podstatný rozdíl, tak jsem od toho ustoupil

praivo*

Kašli na popis, funguje to, ověřeno.

joudic*

a co ti to pomuze, google ten soubor vubec nezna

praivo*

Možná o něm najdu něco víc (umístění), případně ještě objevím nějaký další bordel.

joudic*

ja bych ho prvni killnul assasinem> restart a pak projel PC Malwarebytes (zatim se mi nejvic osvedcil, najde vsechno i to co NOD nebo adaware a spybot pustili)

doplněno 24.09.13 19:36:

akorat mi zrusil tezkosehnatelny tentononc na mou samozrejme koupenou dulezitou 3d utilitu :D

praivo*

To je důvod, proč by si člověk měl seznam "hrozeb" před smazáním zkontrolovat.

joudic*
hodnocení

2x

ve ktere je slozce? zadny systemak to neni, odjebal bych ho timto downloads.malwarebytes.or/... po nainstalovani pravym tlacitkem na mtluj.exe a vybrat Delete file using FileASSASIN (pokud nepujde hned smaze ho pri restartu PC)

hodnocení

Tak mi pomohl ten malwarebytes. Po restartu je to (doufám, že na stálo)pryč. Díky všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]