Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím natočit Zpěv+jak vložit beat?

Od: songhelppls odpovědí: 3 změna:

čáu lidi, dneska jsem kamarádce slíbil že se do konce týdne (lze zvýšit..) naučím jednu písničku, odpzpívám a pošlu jí to na PC...

K otázce- Neporadili byste mi prosím, čím můj "zpěv" nahrát, "odzpívat to" a potom jak k tomu vložit "čistý" beat?

Absolutně netuším jaké programy k tom ustáhnout abych za ně nemusel platit. Písnička má 3 minuty.

Nevím jestli jsem se vyjádřil úplně přesně...kdyžtak můžu některé informace doplnit.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, mělo by to jít udělat v programu Audacity. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 24.09.13 19:56:

Ano, mělo by to fungovat normálně i pod OS Windows Vista a nejlépe se učit zkoušením.

autorrrrrrr
hodnocení

Okej, valím si to stáhnout díkes.,

Rozjede se to na Windows Vista? + Nějakej návod na používání bych měl najít na YT, ne?

joudic*
hodnocení

0x

Ableton, Cubase, Reason jsou placene ale urcite to lze udelat tak aby sis je "koupil" ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]