Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade starého pc

Od: petr332211® odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám dotaz ,

Mám PC Acer M 3802 Intel Celeron E3200 Hodnota
CPU typ Intel Pentium III Xeon, 2400 MHz
,2 GB DDR ,320 GB ,Nvidia Geforce G210 512MB,

Uvažuji o upgrade ,protože už počítač nestíhá skoro ani online hry .

otázka 1. Jde to vůbec Upgrejdovat :?

Otazka 2. Kolik by to +- stálo?

Díky za odpovědi .Petr

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

3x

Upgrade bude vyžadovat novou desku, RAM, CPU, grafiku a asi i zdroj 350W a více.

Raději bych za maximum prodal tuto sestavu a sehnal si nějakou zajetou přes Aukro.

Záleží co chceš pustit za hry?

hodnocení

2x
Kolem pětikila se ti podaří zvětšit RAM na dvojnásobek. Lepší i když ojetou grafiku koupíš na aukro už kolem litru. Když budeš mít další prostředky na investice tak do své patky seženeš i nějaké to výkonnější dvoujádro. Ale je to o tom že si musíš najít specifikaci desky a tam zjistit jaký maximální velikost takt a druh RAM pamětí deska vezme a seznam podporovaných procesorů. Teprve pak něco kupuj. Podle google je to sestava tak 3roky stará takže to není úplný šrot i když mě mate tvoje poznámka že tam je pentium III.
hodnocení

Začal jsem tedy pamětí RAM koupil jsem uplně to samou jako tam mám, ale místo celkových 4 GB mám pouze 3GB .základní deska zvládne dle výrobce 8 GB .Nevíte kde je problém?

praivo*

32bitový OS?

hodnocení

Je to tak mám tam 32bit.ale s tím asi neudělám nic.že?

figurek*
hodnocení

0x

jednojádro dnes už nenaupgradujete. Budete potřebovat nový procesor, novou desku, novou grafickou kartu, větší RAM, HDD atd. Repas vás bude stát trakticky totéž, co úplně nové PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]